Здравейте, проблема е че на място светлината помръдва(в движение не забелязвам трептене/помръдване) снимал съм видео за да покажа за какво точно става въпрос...
Първото видео е малко дългичко на запален мотор и проблема се проявява между (8-15s.; 23 - 28s.; 1:03 to 1:27 min)
второто е късичкo и треперенето се вижда по-добре! (между 15сек. и 35 сек.)
Проблем с ксенон на Голф 4!
- Evil_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем с ксенон на Голф 4!
какъв ти е ксенона като марка и цена?
по принцип това се случва на евтините баласти на хид и няма оправяне защото проблема е в самия траф.
бях попаднал на партида от този ксенон на цена между 40-65 лв 6000К и правеше точно така.Оправи се с нов ксенон комплект.ако имаш някои познат виж разменете само баластите да видиш има ли разлика и изчезва ли ти това трептене и ако изчезне ....сам си отговори.
ако е купен на скоро го върни би трябвало да ти върнат парите.
успех!!
по принцип това се случва на евтините баласти на хид и няма оправяне защото проблема е в самия траф.
бях попаднал на партида от този ксенон на цена между 40-65 лв 6000К и правеше точно така.Оправи се с нов ксенон комплект.ако имаш някои познат виж разменете само баластите да видиш има ли разлика и изчезва ли ти това трептене и ако изчезне ....сам си отговори.
ако е купен на скоро го върни би трябвало да ти върнат парите.
успех!!
- rocky
- Автомобил:
- Двигател:
Evil_Master написа:ако имаш някои познат виж разменете само баластите да видиш има ли разлика и изчезва ли ти това трептене и ако изчезне ....сам си отговори.
точно това направих днес и се оказаха баластите! Ксенона не от най-скъпите, но е със слим баласти! Комплекта го взех от ebay и продавача е готов да ми върне парите, но иска да му го пратя обратно, което не мисля да правя... ще си търся баласти!
п.с. ако имате идея от къде мога да си взема читави баласти ще съм благодарен за инфото!
- Evil_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Надявам се да не се сметне за реклама или нещо такова но аз лично съм много доволен от пичовете в www.hid.bg
Най-важното е че ти дават и гаранция и ако има проблем ти връщат или подменят стоката.Иначе само баласт да си вземеш от някъде варианта да е същия е почти 100% , казвам ти от опит.
Успех с намирането!
Най-важното е че ти дават и гаранция и ако има проблем ти връщат или подменят стоката.Иначе само баласт да си вземеш от някъде варианта да е същия е почти 100% , казвам ти от опит.
Успех с намирането!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”