Моят Голф 4 1,4 75 к.с. 16V
- pesho_kalibrata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Моят Голф 4 1,4 75 к.с. 16V
Мерси , колега ще я видя дали гори масло но докато навъртя 1000 км ... тъй като наскоро е взех и я е извадя я пак в бокса и акумулатора прави мизерии , а относно този датчик горе долу колко лв. ще ми излезне и той ?
- pesho_kalibrata
- Автомобил:
- Двигател:
Има ли вариант да се смени само това уплътнение на датчика или те вървят комплект датчик+уплътнение ?? Грам не разбирам ужаст 

- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Може и само уплътнението да смениш, то беше 1-2 лв. Датчика е към 40 лв. някъде
- pesho_kalibrata
- Автомобил:
- Двигател:
колеги имам 2 проблема немога да сваля капака на колонката , може ли да ми кажете как се сваля , цялата кора ли да свалям ,че е на щипки капака и счупих едната а не искам да ги довърша и също така моторчето за чистачката задната нещо не работи като натисна ръчката и нали пръска си вода по стъклото и се слуша само как вие моторчето но не се върти чистачката , все едно буксува на едно място . Това може ли да се оправи ,че немога да намеря ново моторче или 2-ра ръка много се търсят това е слабо място на 4-ките . Има ли вариант да се ремонтира това някак си , ако не някой от Колегите ако има 2-ра ръка или знае някой да ми даде линк , телефон , скайп да купя едно работещо 
- maerto
- Автомобил: VW Golf 4 2001
- Двигател: 1.6 16V AUS
pesho_kalibrata написа:колеги имам 2 проблема немога да сваля капака на колонката , може ли да ми кажете как се сваля , цялата кора ли да свалям ,че е на щипки капака и счупих едната а не искам да ги довърша и също така моторчето за чистачката задната нещо не работи като натисна ръчката и нали пръска си вода по стъклото и се слуша само как вие моторчето но не се върти чистачката , все едно буксува на едно място . Това може ли да се оправи ,че немога да намеря ново моторче или 2-ра ръка много се търсят това е слабо място на 4-ките . Има ли вариант да се ремонтира това някак си , ако не някой от Колегите ако има 2-ра ръка или знае някой да ми даде линк , телефон , скайп да купя едно работещо
За да свалиш колонката или капак трябва да свалиш кората на вратата,няма как:)Аза задната чистачка има обширна тема как да я ремонтираш или рздвижиш.Успех!
- pesho_kalibrata
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси колега !!
А искам да ви попитам Колеги също как да махна тъпото покритие на дръжките на вратите дето се люпи и стои много грозно като надраскано моля дайте ми съвет и някоя идейка

А искам да ви попитам Колеги също как да махна тъпото покритие на дръжките на вратите дето се люпи и стои много грозно като надраскано моля дайте ми съвет и някоя идейка 
- maerto
- Автомобил: VW Golf 4 2001
- Двигател: 1.6 16V AUS
pesho_kalibrata написа:Мерси колега !!![]()
![]()
![]()
Нови колега, или ги облицовай с кабоново фолио-много ефектно стои:)

- toni82
- Автомобил: golf4 1.6 16v
- Двигател: azd
колега капака на колоните не може да се сваля,щифтовете от вътре са стопени и се чупят лесно.а гадното покритие на дръжките направо го махни,вземи една стотинка и го изтържи и после търкай със спирт.не е никак зле.
- pesho_kalibrata
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси за съветите , колеги , много съм Ви благодарен , че се отзовавате на моите въпроси , тъй като съм новак наскоро си го взех голфа и не съм много запознат
П.С. колега с разредител ще стане ли или с кореселин , ако стане с разредител имам го в литри
Утре ще пробвам както казахте със стотинка да го съдера и с разредител с някакъв парцал или с гъбичка да го стържа и също да ви попитам някой има ли проблем с затварянето на 3-тата врата (багажника) , че мойта нещо не се затваря както трябва остава луфт и като карам играе и вътре се чува тракане , а ме е много жал да е тряскам с все сила , как бих могъл да оправя това ?

П.С. колега с разредител ще стане ли или с кореселин , ако стане с разредител имам го в литри
- pesho_kalibrata
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги , сега друг проблем ми изкочи оправих другите, но сега като дам на контакт и се включва задната чистачка а е изключена ръчката от какво може да е от самата ръчка или ?
Ужас направо
Отчаях се
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
И при мен имаше такъв момент - оказа се прецакана машинката - изкочила някаква пружинка на изключвателя и работеше постоянно. Залагам на нещо такова. Иначе за момента, докато го провериш, откачи й захранването на машинката(буксата).
- pesho_kalibrata
- Автомобил:
- Двигател:
лесно ли е оправи , има ли вариант да е и от ръчката за чистачката? 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”