Благодарение на един колега от форума се сдобих с още два броя JVC CS-V620 така с моите стават вече 4 бройки и едни резервни елитки

lion_heart002 написа:Малко не е по темата,ама много ми е интересно как така реши,че Roadstar е от кучите марки...
radi_nrj написа:Твърде много колони колега, а и повечето от тези, които си изброил много добре ще свирят падайки в кофата за боклук. Трябват ти само два 16 сантиметрови мидбаса в предните врати и 2 високи в таблото и евентуално едно басче. Останалото е безсмислено, напълно безсмислено.
enigma79 написа:radi_nrj написа:Твърде много колони колега, а и повечето от тези, които си изброил много добре ще свирят падайки в кофата за боклук. Трябват ти само два 16 сантиметрови мидбаса в предните врати и 2 високи в таблото и евентуално едно басче. Останалото е безсмислено, напълно безсмислено.
Така ми се струва неравномерно разпределение на звукът.Да съгласен съм че 5-6 чисто нови маркови са по добре от тези,но и в тези старите има хляб.Вече става две седмици си тествам част от тях,ами резултата за мен е задоволителен да не кажа отличен.Все пак няма да се надсвирваме или да участвам по конкурси,важно е на мен да ми е кеф,пък и всичко ще се напасва на място в колата
radi_nrj написа:Твърде много колони колега, а и повечето от тези, които си изброил много добре ще свирят падайки в кофата за боклук. Трябват ти само два 16 сантиметрови мидбаса в предните врати и 2 високи в таблото и евентуално едно басче. Останалото е безсмислено, напълно безсмислено.
nokiangage написа:Определено колега доста работа си свършил по колата, но остава и още - стискам палци и успех. За съжаление не се случват нещата толкова бързо, колкото искаме, но живи и здрави ще ги доправим! Поздрави и ми се иска да я видя скоро завършена, пък предполагам на теб какво ти е...
vucata написа:Трябваше да я пробваш. Действай....че почва да застудява
enigma79 написа:но определено колата ще е на ход
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 71 госта