Поставяне на борд Б4 ТДИ с дигитален километраж
Поставяне на борд Б4 ТДИ с дигитален километраж
Някой знае ли колко струва да се постави бордкомпютър на Пасат Б4 ТДИ с дигитален километраж, но без борд?
- Namesata
- Автомобил: VW PASSAT USA
- Двигател: KR 16V 9A
Re: Поставяне на борд
velinsl написа:Някой знае ли колко струва да се постави бордкомпютър на Пасат Б4 ТДИ с дигитален километраж, но без борд?

- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
Namesata написа:velinsl написа:Някой знае ли колко струва да се постави бордкомпютър на Пасат Б4 ТДИ с дигитален километраж, но без борд?
И километража не е дигитален.
Велинчо,понеже от доста време се озърташ за такъв Пасат и в почти всички теми участваш с въпроси за обслужване, разход и т.н. от мой личен опит ще ти кажа: ако търсиш б4 с екстри я търси да е накичена, иначе ще бъдеш в едно постоянно търсене. А табло за б4 дизел с МФА като намериш ще трябва да правиш банкет. Трябва ти още инсталацията от бушониерата до таблото, лост за чистачки с кабела до бушониерата. На мен ми излезе около 150лв с темпомат и таблото даже е с бял циферблат, което много трудно пада от небето
110afn написа:И километража не е дигитален.
А табло за б4 дизел с МФА като намериш ще трябва да правиш банкет. Трябва ти още инсталацията от бушониерата до таблото, лост за чистачки с кабела до бушониерата. На мен ми излезе около 150лв с темпомат и таблото даже е с бял циферблат, което много трудно пада от небето
Вече съм се решил. До сега все имах, едно или две наум. Даже вече гледах автомобили с цена на доста по нов и класен(разбира се като включа и цената за отстраняване на слабостите), а в състояние на... абе автомобил, за човек който иска да става майстор.
Ако е само 150лв всичко без труда цената е наистина добра или това е само таблото. Значи може да стане. Въпроса е само кой ще го направи.
Последна промяна от velinsl на Нед 30 окт 2011 19:08, променено общо 1 път.
- 110afn
Ти ще си го направиш, щото повярвай ми е елементарно. Първо си намери табло, че това е трудно. Мога да ти подаря кабела до таблото. Покажи Пасата
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
velinsl написа:Тия, който съм огледал или следващите, които съм набелязал за оглед?
Давай ги всичките

Според мен първо намери колата пък тогава търси екстрите за вграждане

enigma79 написа:velinsl написа:Тия, който съм огледал или следващите, които съм набелязал за оглед?
Давай ги всичките![]()
Харесал съм два автомобила, единия има екстра на която държа много и неугледен вид. Другия почти перфектен външен вид, но на снимките, но за сметка на това няма борд - екстрата, на която държа най-много.
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
velinsl написа:enigma79 написа:velinsl написа:Тия, който съм огледал или следващите, които съм набелязал за оглед?
Давай ги всичките![]()
Харесал съм два автомобила, единия има екстра на която държа много и неугледен вид. Другия почти перфектен външен вид, но на снимките, но за сметка на това няма борд - екстрата, на която държа най-много.
Ами ако толкова е страшен външния вид взимай 2рия.Но ако е поправим външния вид и теб нети липсват парици за поправка,ами тогава взимай 1вия и дати е честита новата кола

- 110afn
Вземи перфектния външен вид. Цялостно външно боядисване кадърно е 1000тина лева. Ръжда и жена като тръгнат няма спиране. За 1000лв ще обслужиш и ще смениш каквото се сетиш и каквото не се сещаш на Пасат Б4
И това МФА не е пък кой знае каква екстра. Откакто застудя само ме плаши с тоя разход от 9-10 на сто който ми показва, което е невъзможно.Търси 96та с тъмния мигач.Да е с по-новия АБС без кантар и 4 диска
От кола на 15-16г очаквай всичко
И това МФА не е пък кой знае каква екстра. Откакто застудя само ме плаши с тоя разход от 9-10 на сто който ми показва, което е невъзможно.Търси 96та с тъмния мигач.Да е с по-новия АБС без кантар и 4 диска
От кола на 15-16г очаквай всичко
Ако си навит ще взема без МФА и идвам да ги трампим да плаши мен
.
Към момента това е екстрата, на която държа най-много. Не съм много имотен, но не съм свикнал да се лишавам от нещо(не че нямало такива неща).
Дайте да се върнем към темата, че го обърнахме на чат.

Към момента това е екстрата, на която държа най-много. Не съм много имотен, но не съм свикнал да се лишавам от нещо(не че нямало такива неща).
Дайте да се върнем към темата, че го обърнахме на чат.
- 110afn
Ееее...Нали ти казах, че аз си го намерих и аз си го монтирах...Това е безценното, но това е съвсем друга тема
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Поставяне на борд Б4 ТДИ с дигитален километраж
Външния вид се оправя и аз си мислех така ама като си купих моята гледах да оправя всичко останало.Ако нямаш проблем с парите както са писали по-горе колегите вземай.
п.с.И аз търся табло с мфа ако намериш някъде свиркай.
п.с.И аз търся табло с мфа ако намериш някъде свиркай.
Върни се в “Дизелови агрегати”