Значи колеги сам си слагах централното на колата преди 3-4 години и сложих някакви машинки евтини....дори не помня колко струваха...MF пише нещо си...така. Преди 5-6 месеца едната започна да отваря (вдига копчето) веднъж от 10 пъти, но винаги заклюва...въпроса ми е скапала ли се е или да търся проблема по пръчките някъде, защото видимо не личи нещо да пречи....Ще се опитам да конкретизирам че като си прочетох глупостите и не схванах дори аз какво питам:
Какви са симптомите за скапване на тия машинки и възможно ли е при положение че понякога отваря и винаги заключва да е развалена или да търся проблема другаде!

Боклуклива Машинка За Централното...
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
jerrry написа:Ако говорим за електрическа машинка пробвай първо с пробна лампа свързана паралелно.Ако лампата светка а машинката не се движи сменяй машинката.Ако лампата не светка търсиш проблема другаде(кабели, връзки...)
5 лева струва машинката,сменяй...
да аз слезнах и я откачих нацяло да няма никво съпротивление....и тествах. При някои опити не искаше да излезе напред (отвори)...отворих я но по нищо не личи че е прецакана....въпреки това ще зимам нова, че тази не става вече 100% след моята намеса....
Някой в Пловдив да ме насочи къде да купя такава машинка....
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
sebastianz55 написа:А машинките с въздух и компресор ли са или на ток?
Ако са на ток, както предполачам, че проблемът може да е вътре в самата машинка... да е изпуснал зъб или да се е разместил, ако е с вакуум може да изпуска от някъде и за това да заключва, но път трудно да отключва...
с ток е....от най-евтинките...и аз така предположих че някой зъб цикли от време на време...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”