lazar_g2 написа:Сажалявам за спама но щом не е ново ако ще никога да не си го вадил от кутията трябва да е на поне на 1/3 от цената на новото , да не кажа и на 1/2 ! Все пак които е тръгнал да дава 600 лв мисля че все ше има от каде да извади още 100-150 и да си го вземе чистак барсак от магазина с гаранций и тем подобни !Тва колко искаш да му вземеш и това колко ти дават са 2 различни цени !
-Maxxx- написа:Vizor написа:-Maxxx- написа:Човек.. нямам думи... Имаш вкус който ми допада... Не работиш само по външния вид което ми допада... На външен вид стана супер изчистена и симпатична, което ми допада... Цигания няма, което ми допада... Решил си да модифицираш любиямия ми голф (Golf II) което ми допада... Като си почнал да го правиш си го направил преценено и си изчакал да имаш достатъчно средства за да не ти се налага да спестяваш разни модификаций, което ми допада... Бих дал вцичко за да се повозя някой ден...
п.п.Очаквам снимка на завършения продукт!
БРАВО!!!
Съжалявам за спам-а .. ама като гледам май ще му станеш една приятелка .. доста си допадате
Ами ако бях момиче ........ Ама няма да стане поне в тоя живот... и пак казвам Колата е перфектната!
landwarrior написа:кво общо има темата с левски/цска ве картофJFIAT написа:Но след като съдята си свърши работа се сетих какво да препоръчам на БФС-то и Наско Сираков - "Как да победиш ЦСКА?":
Първото полувреме съдята да даде на Левски дузпа, а ако я пропуснат второто полувреме задължително да изгонят играч на ЦСКА!ти неква световна конспирация на ционистите с/у ЦСКА ли виждаш ?
колеги само да ви питам значи като ми истива колата и едното съединение кадето е резнат маркуча за към изпарителя ми тече само от там но само като истива като е топла или като истине вече до N-степен и тогава нетече стегнах скобата пак тече данеби да трябва да резна маркуча какво ще кажете ....????
momcho написа:колеги само да ви питам значи като ми истива колата и едното съединение кадето е резнат маркуча за към изпарителя ми тече само от там но само като истива като е топла или като истине вече до N-степен и тогава нетече стегнах скобата пак тече данеби да трябва да резна маркуча какво ще кажете ....????
азпримернонямамнищопротивкакъвртоидаправописамапонеотделяйтеизречениятадагоетрудносе чете
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта