Golf 4 - Чебурашка стайл [®-line]

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Re: Golf 4 - Чебурашка стайл :P

Мнениеот driver » Пон 31 окт 2011 21:58

Под кожата да не се окаже обикновен волан с правени подплънки като на Р32 и после претапициран. :wink:

Преди доста време май някой ми предлагаше нещо такова да ми направи с моя волан ама не се сещам точно....

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пон 31 окт 2011 22:39

Я някой да ме светне как точно стават нещата с връщането?

Щот доколкото разбирам от ибей, първо ще трябва да им го пратя, и след това да си чакам парите.... стоката била на 40евро и уж този трябвало да си поеме транспорта....

Ако трябва да плащам още и не се знае дали въобще ще си получа парите, то по-добре да не се занимавам, а да ида да го претапицират така както аз искам.

Потребителски аватар
Bob4o_TDI
Автомобил: 2002 Vw Golf IV GTI TDI Exclusive
Двигател: ARL

Мнениеот Bob4o_TDI » Пон 31 окт 2011 22:47

Според мен този е оригиналния - http://www.ebay.de/itm/Golf-4-IV-Origin ... 862wt_1110

$(KGrHqUOKkUE5)mLgcp3BOl,ZIC78Q~~_19.JPG

interior2.jpg

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пон 31 окт 2011 23:01

Абе аз знам как изглежда оригиналния много добре, въпроса е защо този който е монтиран на колата ми, не изглежда по начина по който изглежда този от обявата от която съм го поръчал.

Пределно ми е ясно че подглавниците са правени, понеже същия има опция за връщане на стария волан, който е обикновен трилъчев.

И горните и долните подглавници са твърди, нямам идея как са направени, но като гледам на къде отиват нещата скоро ще му видя вътрешностите :Mr Green Fun

Дано поне там не се е изложил, че във всичко останало се е осрал ама яката :Mr Green Fun

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Пон 31 окт 2011 23:04

Върни им го е.а ги в лъжците да не е 5 лв

Потребителски аватар
rabotnika
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: AJM++

Мнениеот rabotnika » Пон 31 окт 2011 23:13

Мите,..........как 500лв за тва недоразумение бре??? много лошо изпълнение човек изгаден съм много връщай му го на тоя п.дал

Потребителски аватар
Supawiza
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Supawiza » Пон 31 окт 2011 23:14

Да ти кажа честно сега като превеждам сайта хората са написали,че са тапицерска фирма и те правят от обикновен волан това което си получил.

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пон 31 окт 2011 23:18

Абе ясно че е обикновен, ясно че са тапицерска фирма. Това ми беше пределно ясно още преди да поръчам волана.

Аз съм човек който има на представа как се тапицират волани и колко струва това удоволствие в България и да получиш качество. Знам и колко струва оригинален нов Р32 волан.

Погледнете снимките на това което се продава, и на снимките на това което получих, и дет се вика открйте разликите :Mr Green Fun

Аз не виждам прилики mhihi

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пон 31 окт 2011 23:27

Накрая ще остана без волан.... бах ти случая, днеска си продадох моя...... ей на тва му викам лош късмет. С тая кола нищо нестава с първия път :lol:

Така си тръгна от първия ден.... така и си върви вече три години.... то не бяха спойлери, окачвания, табла, стопове.......

Потребителски аватар
golf_ maniak
Автомобил: Голф 3 16в
Двигател: Абф

Мнениеот golf_ maniak » Вто 01 ное 2011 0:28

garage.php?mode=view_image&image_id=28905 ето на един колега дано няма нищо против че му ползвам снимката .Да видиш разликите колега много лошо че са те прецакали така яко дано имаш шанс да си вземеш поне парите.

Потребителски аватар
iavor89
Автомобил: Golf AFN
Двигател:

Мнениеот iavor89 » Вто 01 ное 2011 0:42

Тук е показано на волан от мерцедес, сигурно и твоя е правен по този начин.

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Вто 01 ное 2011 1:54

Някой може ли да ми намери снимка, снимки на R32 волан, но без кожа, а само по основа?

Изкушавам се да го отворя и да го претапицирам с хубава кожа и шев, но да съм подготвен в случай че и отдолу е грозна история така както и отгоре mhihi

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Вто 01 ное 2011 11:56

carsdream .com
Bracka. 15/6
59-800 Lubań, dolnośląskie
Polen

това обеснява доста неща :roll: пускай кейс в ибей item it's not like described и искай или рефунд или подмяна на стоката. пейпал са доста стриктни и не би трябвало да има проблем, като му го връщаш обаче го пусни задължително ЕМС за да имаш тракинг номер и всичко че гадните поляци да не кажат че не е получен :evil: пускай бързо че по принцип е една седмица след като си го получил :wink:
обикновенно върщането е за твоя сметка ама емс-а за това не би трябвало да е повече от 50 лева. направи снимки на волана в кашона и всичко за да се подсигуриш да не кажат че са получили тухла вместо волан. пейпал редовно ми връщат пари но за стоки които не съм получил, до сега не ми се е случвало да връщам ама мисля че и там трябва да са коректни, 2 пъти ми връщат по 200 паунда за навигации които така и не получих :wink:

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Вто 01 ное 2011 12:07

Bob4o_TDI написа:Според мен този е оригиналния - http://www.ebay.de/itm/Golf-4-IV-Origin ... 862wt_1110

$(KGrHqUOKkUE5)mLgcp3BOl,ZIC78Q~~G

inior2.jpg

http://www.ebay.co.uk/itm/Mk4-Golf-R32- ... 4cfb165ac6

за доста по-малко пари, скоро един свърши на 110 паунда в английския ибей и обикновенно тия коли в англия не прехвърлят 40-50к мили, моя волан като дойде от англия беше от кола на 40к мили и беше трудно различим от нов, нямаше никъде износване или одраскано или някакви проблеми, търси читав 2-ра ръка изпадат доста добри попадения на мнооого по-малко пари от колкото си платил тая пръчка. тва при положение че си вземеш парите от твоя де :wink:

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Вто 01 ное 2011 13:03

Ако трябва да си поема транспорта на 100%, след което Пейпал ще ми удържат пари от 500лв за да ги прехвърля по сметка, ще ме цакат в курса ..... то по-добре да си го претапицирам и да си го направя перфектен :)

Върни се в “Моят Volkswagen”