нож на б3
- avtomoto
- Автомобил:
- Двигател:
Re: нож на б3
dj_tuhla написа:Точно с тоя нож почни, и ще има после "Б3 - прегрява".
Не е вярно колега аз съм карал моя пасат 1.8 с такъв нож от голф3 цела година (е пак много искара) и само на ръчка / на баир / и с бавна скорос подължително време , ако всичко е наред с радиатора и термостата няма проблем
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Re: нож на б3
Колеги, сега ще купувам нож от Голф 3 за Пасата Б3 и се чудя между тънкия или широкия...
Снимките са от сайта на един колега, откъдето и ще ги купя де, но още се двоумя кой да бъде. Това, което знам от други колеги е, че широкия става без преправяне или донаждане(ей к'ва хубава дума
) в тази централната част, предполагам, че и за тънкия важи това. Но все пак ако някой колега е слагал тънкия ако може да качи някоя снимка, защото не съм виждал, а може да си има и причина за това.
Ето и оригиналния за Б3 в сравнение с тези на Г3:

Благодаря предварително!
Снимките са от сайта на един колега, откъдето и ще ги купя де, но още се двоумя кой да бъде. Това, което знам от други колеги е, че широкия става без преправяне или донаждане(ей к'ва хубава дума
) в тази централната част, предполагам, че и за тънкия важи това. Но все пак ако някой колега е слагал тънкия ако може да качи някоя снимка, защото не съм виждал, а може да си има и причина за това. Ето и оригиналния за Б3 в сравнение с тези на Г3:

Благодаря предварително!