Някой знае ли каква е разликата между ABF който има скоростомер до 260 и отзад гти и 16в са му едно над друго и ABF който отпред има червно 16в и не пише със сивото гти а само 16в и отзад гти и 16в са едно до друго прави ми впечатление че втория има почти 1000 оборота повече за сметка на скоростомера който има максимална стойност 240 ...ако някой зне ше съм му много благодарен
Видове Golf GTI 16v/ABF/
- ABF95
- Автомобил: Golf 3 GTI 16V
- Двигател: ABF 1995
Видове Golf GTI 16v/ABF/
Колеги имам един такъв въпрос:
Някой знае ли каква е разликата между ABF който има скоростомер до 260 и отзад гти и 16в са му едно над друго и ABF който отпред има червно 16в и не пише със сивото гти а само 16в и отзад гти и 16в са едно до друго прави ми впечатление че втория има почти 1000 оборота повече за сметка на скоростомера който има максимална стойност 240 ...ако някой зне ше съм му много благодарен

Последна промяна от ABF95 на Съб 09 сеп 2006 23:29, променено общо 3 пъти.
...ма само на таблото ли са му сложили още 1000 оборота в червеното,,,или преди червеното?? да не е америка модел,,,,аз имам мотоциклет дето е с 1000 оборота по малко преди червеното от ус-вариянта без никакви други разлики,,,и по форумите пише-да не го следиш и притесняваш....
или пък няква глупост откъм всмукатели,,,или филтерна кутия,,нещо дребно,,гледах че и кр го дават 98-102 киловата,мисля само всмукатели има различни...
или пък няква глупост откъм всмукатели,,,или филтерна кутия,,нещо дребно,,гледах че и кр го дават 98-102 киловата,мисля само всмукатели има различни...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”