Mk1 vr6 - Началото "Малкия Мук"
- Iago
- Автомобил: Volvo XC90 V8 Sport
- Двигател: B8444S
Re: Mk1 vr6 - Началото
Колко отварят гумите? Не може ли да се изиграе номер с развиване на накрайниците (или намиране на други, по-дълги такива)? Естествено да се развият в допустимо що се отнася до безопасност ниво?
- mario_lud.
- Автомобил:
- Двигател:
racing_team_vidin написа:с коя рейка си, ако си с 1чковата, те е по-тясна и най-вероятно, ти разтваря гумите навън.
Да със нея съм но проблема е следен едната ако седи нормално другатае със ляв завой а според мен разликата идва от шенкелите незнам ако сложа др рейка дали ще стане и каква рейка да сложа

- mario_lud.
- Автомобил:
- Двигател:
Никой ли няма никаква идея ????
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега честно да ти кажа и аз се замислям да правя подобна простотия ама само че с абф-мотора и аз се замислям точно за кормилната уредба как ще стане и не знам дали полуоските ще паснат с този мотор ,шарнирите-на единичковите носачи ....филма май е голям...късмет и успех ти желая не мога да ти помогна съжелявам
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Пробва ли да я закараш на стенд да я центроват !?
- polski-grizach
- Автомобил:
- Двигател:
Нали щеше да слагаш магарето от тройката?Ако си го сложил,каква еденичкова рейка?Общо взето това става режеш или сваляш от тройката и прехвърляш на еденичката като гледаш да подсилваш и подсигуряваш възлите.Когато сложиш мотора с кутията предницата още ще се промени в това как стоят гумите.Мога да ти кажа че си влязал само в голям филм.Но не знам на какво си способен затова ще следя развитието на проекта ти.Успех 

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
mario_lud. написа:Никой ли няма никаква идея ????
Има, ама няма кой да чете. Всеки е свикнал всичко на поднос да се слага. Ако беше разгледал темата ми щеше да разбереш как точно съм го направил.
- mario_lud.
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Mk1 vr6 - Началото "Малкият Мук"
Следк като дълго ня бях писал във форума проекта си вървеше,но просто не оставаше време да кача снимки та дори и да снимам.
Успях да сложа мотора самоче забравих да махна компресора на климатика и хидравликата и пак трябва да го вадя,оставих цялата инсталажия от 3ката и изхвърлих тази от единицата,колата заработи но имаше проблем със шенкелите от 3ката заради коносния шарних полуоските опираха в чашките на тампонита на мотора и колагата Bobby ми помогна и върнах старите на единицата след което този проблем се реши.
Взех окачване ФК задното се регулира на височина на 3 степени джанти 16ки и сликове за отпред мишлен но пак върти много гуми.
Също така сложих външна бензинова помпа която идва малко слабича на 3/4/5 но и това скоро ще бъде коредигрено ето и малко снимчици колата дано ви харесат

Успях да сложа мотора самоче забравих да махна компресора на климатика и хидравликата и пак трябва да го вадя,оставих цялата инсталажия от 3ката и изхвърлих тази от единицата,колата заработи но имаше проблем със шенкелите от 3ката заради коносния шарних полуоските опираха в чашките на тампонита на мотора и колагата Bobby ми помогна и върнах старите на единицата след което този проблем се реши.
Взех окачване ФК задното се регулира на височина на 3 степени джанти 16ки и сликове за отпред мишлен но пак върти много гуми.
Също така сложих външна бензинова помпа която идва малко слабича на 3/4/5 но и това скоро ще бъде коредигрено ето и малко снимчици колата дано ви харесат

- mario_lud.
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Mk1 vr6 - Началото "Малкия Мук"
Още няколко снимчици

- mario_lud.
- Автомобил:
- Двигател:
Ето и как върви колата мрота е пълен сток има само чип и скорости по късички.Тук на клипа е със малка бенз помпа и губи налягане колата може още много дано ви хареса
http://www.vbox7.com/play:74005a295a

- GTI 16V ABF
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 2.8 VR6 - AAA
Как няма да ни хареса това е нещо уникално VR6 във единица
иначе найстина трябва да сложиш VR6-ва помпа да си е как трябва 

-
- Автомобил: Audi 80 B4
- Двигател: 1994 1z
- mladennn
- Автомобил:
- Двигател:
човееккк за какво налягане за какъв недостиг говориш, то 1ва 2ра разлика няма бре
голфето е уникално поздравление голям чукач е

голфето е уникално поздравление голям чукач е

- chochov_w
- Автомобил: vw mk3
- Двигател: гти
вр6 в мк1 добре звучи
тая класика си иска стоковия вид

chochov_w написа:вр6 в мк1 добре звучи![]()