antonco написа:Кви 4лева бе ?!![]()
На мен ми светеше постоянно светлината за задна. Сложих друг датчик от старата кола светеше няколко дни после не искаше. Със стария светеше постоянно пък с новия когато реши. Ходих до магазин за авточасти . Нов датчик и то някъв турски 25лв..!?!!!?!?!?!?!?!?!!!%$$#%$%^@#$@!$%#^%$^%
Сега на колегата да кажа. Свали си твоя датчик напръскай го със смазка. Натискай няколко минути топчето на датчика да се раздвижи. Пробвай дали има промяна. При мен нямаше и взех един прекъсвач = 1.50лв, Кабел 2м = 0.80лв. Две кабелни обувки = 0.10лв, 20 минути работа и си го направих с копче. Сега даже и да правя нещо зад колата примерно да свалям нещо от багажник-а паля крушките и ми свети доста силно![]()
Когато решиш че ти трябва го пускаш. Няма разваляне и изгаряне. Много е удобно. Всички съседи като видяха и ме накараха и на тях да правя тази процедура
antonco написа:Вие сте луди ве. Като ви казвам че ми обявиха такава цена а така или иначе ми бяха под ръка тия кабели и копчета си го направих. Нито ми е трудно нито пък безполезно . Никви галимаций никви филми. Работата е елементарна и стана за 15 минути. На вас може да изглежда сложно и да си давате 5-те лева всеки месец. Мен неме е*е, просто предлажих на колегата алтернативен вариант. Аз несам - вас нито пък искам да бъда. Айде със здраве.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: milenski_77 и 60 госта