Голф 4 вече с кожено рекаро, черен таван етц. - снимки 14ст.

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф 4 вече с кожено рекаро, черен таван етц. - нови снимки

Мнениеот Aprilia » Сря 19 окт 2011 16:33

хммм хич нелоша идея :Mr Green Fun Ножа няма да го правя черен, беше черен като го купих, седя на колата г/д седмица и като е черен не се различава от оригинален, чара му според мен е в това да е в цвета на бронята :wink:
За решетките и те си бяха черни, ама едно време бях в дилема и ги видях сиви на един друг Голф, хареса ми и направих и мойте така, но идеята на колегата supawiza ми хареса и може и така да стане, ще го мисля, за сега решетката седи черна че нямам време да я сваля пък и не съм решил какво ще се прави :mrgreen: занимавам се с модули за мфд-то и ми пуши главата :Mr Green Fun
Малко да издам, ако не стане издънка до месец колата няма да е с тоя волан :Mr Green Fun новият е поръчан, платен и се чака да пристига, дано няма фалове тоя път :screwy

Потребителски аватар
rabotnika
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: AJM++

Мнениеот rabotnika » Сря 19 окт 2011 18:23

Aprilia написа:хммм хич нелоша идея :Mr Green Fun Ножа няма да го правя черен, беше черен като го купих, седя на колата г/д седмица и като е черен не се различава от оригинален, чара му според мен е в това да е в цвета на бронята :wink:
За решетките и те си бяха черни, ама едно време бях в дилема и ги видях сиви на един друг Голф, хареса ми и направих и мойте така, но идеята на колегата supawiza ми хареса и може и така да стане, ще го мисля, за сега решетката седи черна че нямам време да я сваля пък и не съм решил какво ще се прави :mrgreen: занимавам се с модули за мфд-то и ми пуши главата :Mr Green Fun
Малко да издам, ако не стане издънка до месец колата няма да е с тоя волан :Mr Green Fun новият е поръчан, платен и се чака да пристига, дано няма фалове тоя път :screwy

знаеш ли коооооолко грозно ще изглежда това черното между решетките на живо???
ела виж някой ромска жигула и ако ти хареса........... :screwy :screwy :screwy
кое в предницата ти е толкова дълго и черно?като са черни както оригинално се връзва идеално двете крайните с фаровете ти а средната с решетка обмисли го добре

Потребителски аватар
D'oh
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот D'oh » Сря 19 окт 2011 18:57

По хубава беше като е в цвета на колата, достатачно черни са тавана и огледалата.

ПС : Майна пускай си по бързо интернет че тая кола ще вземе да стане черна.... :D :beer

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Сря 19 окт 2011 22:04

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

близък план на юбитата mhihi

mIx3d написа:По хубава беше като е в цвета на колата, достатачно черни са тавана и огледалата.
ПС : Майна пускай си по бързо интернет че тая кола ще вземе да стане черна.... :D :beer

и аз така мисля за решетката, ама пробвам нещо да разчупа mhihi
за интернедо си прав mhihi

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Чет 20 окт 2011 13:10

Ма-фрато за почиставане на кожа свърши вчера и не обичам да оставам неподготвен, от 10-на дни проучвам какъв препарат да взема, всичките ми познати тука ползват един и същ, някои дори от години :shock :shock реших и аз да го пробвам а именно: http://meguiars.it/prodotti/1077075/
това е просто :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown от първото намазване кожата омекна , стана пухкава и оставя извънземен аромат на чисто нова кожа :bowdown прави бяха всички които ми казваха да хвърля ма-фрато в кофата и да взема това :bowdown
яд ме е че не го направих по-рано може би щях да предпазя рекарото от дефектите които се получиха това лято от слънцето :| както и да е, намерих препарата за себе си, препоръчвам ви да го пробвате определено :beer
Малко е солена цената (17 евро 400мл) гледам че по ибейовете може да се купи малко по-евтино (10-11 паунда +доставката). Между другото самата марка прави извънземни препарати не само за кожа, следващото нещо което ще си купя е препарат за пластмаси, прави ги като нови :shock ама и той е малко солен (~15-18 евро) както и много други препарати и чувам че всичко е на много високо ниво :bowdown

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Чет 27 окт 2011 15:34

Ето първата глезотия за навигацията, вече слушам мп3 от юсб-то mhihi
http://www.ebay.de/itm/Dension-Interfac ... 4cf2493654

не съм доволен от продавача обаче както ще видите и на снимките по-долу беше изпратил интерфейса в неговата собствена опаковка без да го преопакова отгоре, като видях колко е учукана кутията изтръпнах :bishop но за щастие всичко работи на 6 :mrgreen:
Вярно 215 евро са доста пари за тази глезотия, обаче звука от този интерфейс е :bowdown
направих си преди няколко дни и кабелче да свържа фис-а (диеплея на таблото) и навигацията и сега само остана да накарам деншъна да изписва имената на песните на фиса и радостта ще е пълна mhihi
ето го и него

очаквам още 1 компонент за мфд-то и някои други работи за интериора, като дойдат ще се похваля mhihi

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Съб 29 окт 2011 17:05

И днес след 1000км разходка до Рим и обратно ето с какво се сдобих:

бяха платени преди повече от 15 дни ама чакахме да разглобят колата че един приятел си беше харесал това онова от нея та отидохме 2мата та да разделим и пътните разходи mhihi
джантите ги взех за 120 евро ама пътните разходи бяха повече от джантите mhihi имат доста забележки ама като джанти за зимата, са перфектни :Mr Green Fun
електрически ел салон с корите моя приятел го отмъкна на 200 евро, дай Боже повече такива неинформирани хора mhihi

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Съб 29 окт 2011 17:25

ето и няколко снимки от снощи от интериора

http://imageshack.us/g/266/dsc01056qb.jpg/

п.с съжалявам за 2-я пост, ама не ми дава да си едитна горното мнение :roll:

Потребителски аватар
skary9
Автомобил: Vw MK3
Двигател:

Мнениеот skary9 » Съб 29 окт 2011 19:56

Интериора става от хубав по хубав :)
Поздрави колега :beer

Потребителски аватар
vankata__098
Автомобил: VW Golf IV
Двигател: ALH 1999g.

Мнениеот vankata__098 » Вто 01 ное 2011 19:28

Перфектна и много здрава джанта!!!

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Сря 02 ное 2011 14:14

Надявам се да са яки, въпреки че зимните гуми са 225/50 а 50 си е височка гума, ама зимата изненадващи трапове тва-онова, надявам се да нямам проблеми. Имам проблем обаче с намирането на капачки и то голям :shock т.к имам само 2капачки и то едната е пукната 2-ра ръка не се намират а нови са по 35 евро на капачка :shock търсят се 2 или 4 капачки с една дума mhihi

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Съб 12 ное 2011 16:35

ето ги и зимните джантета, снощи колата я оставих за 3 часа и единствената капачка която беше на колата изчезна mhihi рс6 18-ките се продават, лятото 19-20 цола ще има mhihi

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

чакам няколко неща мк5 р32 волан, както и всички части за преминаване към кулер от АРЛ маска, маркучи кулер скобички всичко би трябвало да дойде mhihi чакам и едно двд плеърче за мфд-то и разни други работи, ма всичко много се бави :evil:

Потребителски аватар
Supawiza
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Supawiza » Съб 12 ное 2011 17:53

Още ли не е пристигнал тоя волан :shock .
Какви джанти мислиш да слагаш,модел нещо?

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Съб 12 ное 2011 18:13

Supawiza написа:Още ли не е пристигнал тоя волан :shock .
Какви джанти мислиш да слагаш,модел нещо?

Голяма драма беше с тоя волан понеже го пращам до мой хора в Англия които да ми го препратят го БГ, изпращача беше объркал адреса, мойте хора викат волана не е получен, изпращача ми вика еми волана е пратен дава и тракинг номер, който номер вика че волана е получен, вече го бях прежалил като продавача каза че са му го върнали и го препрати, та волана е вече в София да се надявам до 10-на дни да е при мен вече че не издържам :Mr Green Fun
По ми е напрегнато за арл-ския кулер че и там бая пари изръсих дано нещата се получат сполучливо :? Ще боядисвам другата седмица решетките на бронята че бояджията беше мн зает последните дни и така, като има нещо ново ще ъпдейтвам mhihi

а джантите, все още не съм решил, като продам мойте ще се спра на точен модел, само знам че трябва да са големи :Mr Green Fun 18-ките малеят вече :|

Потребителски аватар
MAYKI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MAYKI » Съб 12 ное 2011 18:50

Колега каква е играта с кулера Арл

Върни се в “Оптичен тунинг”