Здравейте,
наскоро имам проблеми с охлаждането. След опити останових, че е изгорял мотора на перката. Те са две на този модел.
Пасатът е '94 година и без малко да ме остави на пътя заради това.За щастие хвърли малко антифриз и после успях да го прибера без да прегрее.
От една седмица търся варианти и не мога да си реша проблема с перката.Не подлежи на поправяне понеже всичко се е спекло вътре.
Търсих в една морга в Пазарджик (по телефона), но - греда.
После звънях във фирма Евро07 - чак след 2-3 седмици евентуално.
След това Сакар Ауто - там ми казаха цена от 570-580лв, което ме уби на място.
Да сега съм пред дилема къде да търся - дали нова, дали стара. Колата е с климатик и това усложнва махането на дифузьора. Затова не мога сега и да я закарам някъде на сервиз.
Вие какво бихте ме посъветвали?
Перка за охлаждане на Пасат B4
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Колега провери в Ауто + ,но надали имат,ако нямат цената ще е като в Сакар Ауто,а може и малко по скъпо,просто такава им е уговорката с Юнито-Сакар Ауто.Другият възможен вариант е от моргите има ги доста на Околовръстното от разклона за Бояна до разклона за Горубляне,виж и при Италианеца,там също се намират части за VW
MITKO_DVD написа:Колега провери в Ауто + ,но надали имат,ако нямат цената ще е като в Сакар Ауто,а може и малко по скъпо,просто такава им е уговорката с Юнито-Сакар Ауто.Другият възможен вариант е от моргите има ги доста на Околовръстното от разклона за Бояна до разклона за Горубляне,виж и при Италианеца,там също се намират части за VW
Мисля да мина днес тези към Горубляне да видим какво ще излезе. Мерси за съветите. Ще пиша като дадат цена и от А+.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Колега ако искаш свали моторчето и го зане си на има едни пичове на ул.Свети Наум(от х-л Хемус посока нагоре към семинарията) пада се от дясно като отиваш към семинарията,там са богове,ако немогат да то го направят могат или да ти намерят или да ти кажат къде да търсиш.Тия пичове се занимават с пренавиването и ремот на стартери и алтернатори и други видове моторчета.Между другуто може да ти се дърпат за моторчето че неправат,но бъди настоятелен.Успех и пиши какъв е резултата.