турсих в е-bay но ми излезна само цели турбини нови и втора ръка.Ще вида до края на месеца дали ще ми се отдаде възможност да сваля турбото ако се окаже спукана топла част ще почвам да търся по моргите из СтЗ...ако ще ти поръчвам от София някоя да ми пратиш
R32Dream написа:Ще вида до края на месеца дали ще ми се отдаде възможност да сваля турбото
Няма защо да го сваляш да го добърникваш и него.Просто откачи меката връзка към изпускателния колектор и всичко лъсва-пукнатини,лопатки,луфт в оси........Лошото е че от топлото меката връзка там е като заварена и не се сещам някакъв лесен метод за сваляне.
Абе възможно е и да не се види отвън пукнатината. Аз имах 5-6см пукнатина точно през отвора на гейта, но не се виждаше отвън. Може примерно колегата да комбинира свалянето на турбината и една профилактика, поне да знае че турбото е ОК отвсякъде.
Чугун и аз не намерих в ебау. Сигурно не знам какво да търся, но пък цели китайски турбини по 100 паунда имаше бол. За каране не стават, ама за резервни части сигурно ще са добре
Ако ми се отдаде възможност(но малко ме съмнява) ще я сваля в края на месеца цялата хем да поогледам хем профилактика да направя.Сега мисля да излезна и да я поразкършя малко пък квото ще да става
Незнам вече кво става с тая кола .Преди малко я карах на околовръстния път и за мое голямо учудване колата въввеше като самолет...Стана една импровизирана гонка с една селика vvt-i но пича се отказа когато на 3-та ми запушиха гумите .На първа и втора прави пик до 0.6 и холд на 0.5,а на трета дигна пик 1.1 и задържа 0.8 .Въобще немога да разбера за кво става въпрос...
На ниска предавка(особенно на първа) не дава високо налягане - просто турбината не смогва на оборотите.На празен ход даже трудно можеш да накараш да надуе каквото и да било.Вземи най-накрая качи един ваг-ком в движение и гледай исканите спрямо дадените стоиности на налягане (specified и actual) за да легнеш спокойно че ще се поболееш
В края на месеца мисля да си взема диагностичен софтуер и кабер пък било и китайски...пак ще ми свърши работа.Имам на разположение ВАГ ама вече ми стана неудобно че като стане нещо все летя при механика ми
Нищо му няма на китайския - аз имам от 4 години 50 левовия китайски кабел и ми върши перфектна работа.Закачаш и си гледаш всичко - особенно при твоита кола с новия Мотроник няма нужда от манометри и сякви такива дивотии.Има и едни яки букси ОБД2 за айфон ама са 150 лева с доставката
Тази твоя кола, почва да своеволничи прекалено много Как ще прави 1.1 със заводския софтуер... ?! Баси... абе нямате ли читави майстори в Стара Загора?!
Преди пак правише толкова само че бях извадил вакуума на гейта и след 3000 оборота влизаше в авариен режим.Днеска я прегледах да не е спукано някоя вакуумче от по горе споменатите ама всичко си е ОК
Здравеите колеги понеже имам същия проблем и сам полудял от 1 седмица насам ще драсна в тази тема.Колат е с мотор 1.8T AGU и до скоро я карах в сток вариант и колата вървеше напълно нормално (правеше пик 0.6 и холд 0.5)преди седмица сложих чип колата прави пик 1.1 и когато го има колата е доста приятна за каране но имам същия проблем с холда като колегата (един път държи 0.5 до към 5500 което е малко друг път рязко пада на о.3 при 5200) смених и проверих всички маркучи, смених и клапан Н75,блоу оф клапана с такъв от ТТ 710N и вече незнам.Другия проблем които имам е че на празен ход колата държи вакум -0.8 което е много.След доста консултации стигнахме до същото заклучение че е спукан колектора макар че незнам защо от него ще пада толко ряско.Сега отивам да свалям турбото да видя дали е спукано и после ще пиша а за вакума ако някои има идея да помага.МЕРСИ
Мисля да си купувам голф 4 1.8т ама вие ще ме откажете бе хора мн проблеми и постоянно... Сори за спама надявам се да оправиш колата възможно най бърво и да и се радваш максимално.Поздрави и