има ли нов или този ще го настъпят гладилките

Може би на другите им омръзна да гледат всичките тези теми за единички или вече им е ясно, че моята ще бъде адски скучна - без ламбо дорс, ксенони, лупи, двд-та, "обръснати" лайстни, 16-цолови джанти, кристални фарове и стопове, bad look, спортен волан, фолио по стъклата, зверските музики и прочие, и прочие. Изобщо, какъв тунер съм при положение, че съм сложил едно регулируемо омачкване, едни BBC-та и малко съответстващи на периода части? И покрив от плат... "Ама той има цепки братле, шушу-мушу, ски'й го - на нищо не прилича."

колега гаража ти е голяма работа
за това което правиш и знам,че рано или късно ще стане уникална кола,даже мен ме е срам да кажа,че имам такава кола като видя твоята.Темата ти няма да ми омръзе
golf_1 написа:А съм сигурен, че не са малко хората, които ще оценат колата както аз. Ако някои найстина ти е казал, че е скучна, то му трябва лекар да се прегледа..![]()

iliankocov написа:golf_1 написа:А съм сигурен, че не са малко хората, които ще оценат колата както аз. Ако някои найстина ти е казал, че е скучна, то му трябва лекар да се прегледа..![]()
+1

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта