Лайсни за VW Golf III...?
-
batmartolaneca
- Автомобил:
- Двигател:
Лайсни за VW Golf III...?
Здравейте колеги. Сполетя ме нещо доста гадно. Приятелката ми кара VW Golf III 1997г. 1.6L с 5 врати. През изминалата вечер в столичният кв. Орландовци, иначе лъскавият черен голф беше обезобразен. Прецакали са алармата, свалили са праговете, веждите, както и всички странични лайсни на 4-те врати + тези малките пластмасови при калниците. Да уточня, че детайлите бяха пластмасови, а по спомен на лайсните пишеше GTI. С оглед на факта, че сега имам дупки във всички врати, които не са запушени, а времето се разваля и не обичам колата да не ми прилича на нищо, Ви питам, къде на територията на гр. София, мога да намеря въпросните странични пластмасови лайсни за VW Golf III 1997г. 1.6L 5 врати (по спомен пишеше GTI ба задната лайсна). Ходих в Интеркар, но там имат в наличност само 2 предни (лява и дясна) лайсни за вратите и задна лява лайсна, а задна лява лайсна било много трудно да се намери. Това са алтернативни компоненти, не са оргинални с оглед на предложената ми цена за оргинален компонент от по 80 лева за лайсна. Ходих в аутопартс и там е същата история, но малко по-ниски цени. Та силно съм зайнтересуван от къде мога да си ги намеря нови лайсни за всичките 4 врати + малките компоненти в калниците? Спешно Ви моля да ми предоставите координати на магазини, където мога да си ги намеря въпросните GTI лайсни нови на склад или с поръчка, но комплект всичките лайсни + щипки за монтаж. Благодаря предварително. В аутопартс цената за предните 2 лайсни, алтернативни компоненти ми предложиха от 64 лева за двете, което ме устройва. За задна лява лайсна ми предоставиха цена от 24 лева, което също ме устройва, но както при Интеркар, нямат задна дясна на склад. Моля Ви помагайте... 

Последна промяна от batmartolaneca на Сря 02 ное 2011 20:41, променено общо 1 път.
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Колеги, моля Ви помагайте...спешно е!!!
Много кофти случка, колега...
А защо не потърсиш по моргите? Хем доста по-евтино ще ти излезе. Или пък разгледай раздел "Продава" - много голфове има на части, може да излезне нещо. Може да пуснеш и обява в раздел "купува". Такива неща се намират и по ул. Симеон при арабите.
ПП. Оправи си заглавието, да отговаря на правилата, иначе ще ти заключат темата.
А защо не потърсиш по моргите? Хем доста по-евтино ще ти излезе. Или пък разгледай раздел "Продава" - много голфове има на части, може да излезне нещо. Може да пуснеш и обява в раздел "купува". Такива неща се намират и по ул. Симеон при арабите.
ПП. Оправи си заглавието, да отговаря на правилата, иначе ще ти заключат темата.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Спокойно!!!Не са дефицит!Има ги във всички складове за едрогабаритни части!Ако беше във Варна щях даже да ти кажа къде....аз така си "оправих" ожулените от съседи-пишман шофьори вежди на калниците-сега съм с пластмасови такива
макар,че оригинално бях без!И защо са ги откраднали като са на смешната цена около 20-30 лв нови???!!!
макар,че оригинално бях без!И защо са ги откраднали като са на смешната цена около 20-30 лв нови???!!!- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
joker написа:И защо са ги откраднали като са на смешната цена около 20-30 лв нови???!!!
Колата се е намирала в кв. Орландовци
Забравих в горния си пост да кажа, че такива неща се намират и по ebay, макар че едва ли има смисъл. У нас се намират достатъчно лесно.
- vladobo
- Автомобил: мерцедес
- Двигател:
а в нашия квартал черните и дрОгарите не спят
-
batmartolaneca
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Лайсни за VW Golf III...?
При арабите по Симеон, както и по целият Симеон, ме изпратиха да си ходя с думите "нямаме". По моргите, които споменах в горният си пост, нямаха и затова се обръщам към вас. В Интеркар и аутопартс, както споменах вече, имат въпросните лайсни, но без задна дясна и на двете места, което не ме устройва. Трябват ми всички лайсни + щипки + малките компоненти в калниците. Не разполагам с време, за да обикалям из София, затова се обръщам към вас, за точни координати, където да си търся интереса.

- vladobo
- Двигател:
0887406026- магазин за голф в люлин, 0895620558- морга(няколко са на един и същи човек). дано намериш това което търсиш
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Колега, във форума има доста Голфове на части.
Можеш да си намериш читави лайстни за доста добра цена.
Нови да се взимт не е удачно, щото първо че са некачествени, второ че с оглед на смешните цени във форума тези, които споделяш ми се струват безумно високи.
Спопед мене комплект лайстни и вежди за калниците ще ти излезнат към 80лв. комплекта, но с праговете е малко по-сложно, щото почти не се намират.
Можеш да си намериш читави лайстни за доста добра цена.
Нови да се взимт не е удачно, щото първо че са некачествени, второ че с оглед на смешните цени във форума тези, които споделяш ми се струват безумно високи.
Спопед мене комплект лайстни и вежди за калниците ще ти излезнат към 80лв. комплекта, но с праговете е малко по-сложно, щото почти не се намират.
- vladobo
- Двигател:
Колега какво стана- намери ли лаисни и ако да от къде. Така ще знае и друг ако му потрябва.
-
batmartolaneca
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте, колеги. Лайсни и вежди намерих от колега във форума - доволен съм. Имам въпрос. За веждите изполвах лепило на хенкел - момент, но имам питане: Как се чисти това нещо? Намазах едната вежда, обаче не съм обърнал внимание, че не съм я почистил добре и сега не е прилепнала добре и другото от горе на веждите имам малко луфт - от липсата на лепило, сложил съм по-малко...как запълня този луфт? Ако завали ще влезне вода..и другото на вратите на дупките за щипките има някаква черна като гума е, от къде да го купя това нещо, както и щипки. Предполагам това черното по вратите, дето е като гума, което е държала лайсните за вратата - нещо като лепило
Моля Ви помагайте 
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен е най-добре да си купиш силикон, който да си сложиш на пистолет. За разлика от лепилото на Момент, със силикона можеш да "бръкнеш" в луфта, да изстискаш силикон вътре, после да притиснеш с нещо и да чакаш да изсъхне.
Иначе лайсните отстрани се слагат с щипки, които съм чувал, че се продават и че не са скъпи. Но когато на мен ми отпраха лайсните, новите ги залепих със силикон директно и повече не мръднаха.
Само че си купи хубав силикон, аз питах в магазина тогава и ми препоръчаха някакъв, който беше много по-скъп от останалите, но лепеше адски здраво. За съжаление не мога да се сетя в момента името му как беше..
Иначе лайсните отстрани се слагат с щипки, които съм чувал, че се продават и че не са скъпи. Но когато на мен ми отпраха лайсните, новите ги залепих със силикон директно и повече не мръднаха.
Само че си купи хубав силикон, аз питах в магазина тогава и ми препоръчаха някакъв, който беше много по-скъп от останалите, но лепеше адски здраво. За съжаление не мога да се сетя в момента името му как беше..
- push
- Автомобил: mk2
- Двигател: 1.9 TD
за щипки в ем комплект търсихте ли?
-
batmartolaneca
- Автомобил:
- Двигател:
Щипки намерих...само че как се казваше...По трамвая 3,4 и 18 посока орландовци. Има един магазин от дясната страна на трамвая, точно преди разклонението на трамвая посока гробищата. Има каска и облекло за мотори на витрината. Там питах и човека ме заведе в др магазин на няколко метра по-наготе.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”