Е не е ли велик Михаел?
Честито на феновете.

F1
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
myrshavija написа:Може би, ако не бяха наказали Алонсо, той нямаше да товари толкова двигателя и от пето място на старта щеше спокойно да завърши втори или поне трети?
Мафия? ФИА подкрепя Шуми?
Или просто късмет?
Аман от пристрастни превиждания за конспирация! Да, ФИА подпира МШ и то толкова яко, че в момента когато доминираше няколко години, се наложи да променят правилата, за да може и други пилоти/отбори да се включат в надпреварата!
Ако ако ако
Има комисари, следят за нарушения, наказват! Това е.
Ако не бяха наказали МШ в Монако сигурно вече щеше да води в шампионата ...
- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
тва се превръща в някаква неделна спам тема...
шуми ми е противен и винаги ми е бил-а сега ме нахранете!
това не е спортсмен а некъф изрод дето е готов да си го отсече за да е първи... ама става дума за спорт а не за война-нали? ако се върнете назад ще видите че и сена беше такъв. истински спортсмени бяха менсъл, хил, прост... тия хора можеха да губят... тва е МНОГО ВАЖНО ДА ГО МОЖЕШ!
а и Ф1 е пълна скука. стартират и както стартират-най често така си завършват. един води а другите си се возят по него и си пушат...
как е възможно състезание да ти се решава в бокса от механиците? кво е тва?
скука...
шуми ми е противен и винаги ми е бил-а сега ме нахранете!
това не е спортсмен а некъф изрод дето е готов да си го отсече за да е първи... ама става дума за спорт а не за война-нали? ако се върнете назад ще видите че и сена беше такъв. истински спортсмени бяха менсъл, хил, прост... тия хора можеха да губят... тва е МНОГО ВАЖНО ДА ГО МОЖЕШ!
а и Ф1 е пълна скука. стартират и както стартират-най често така си завършват. един води а другите си се возят по него и си пушат...
как е възможно състезание да ти се решава в бокса от механиците? кво е тва?
скука...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”