Колеги, трябват ми нов ключ за фаровете и нов блок с контроли за 4-те ел. стъкла на шоф. врата (всичко това за Бората). В ebay има много изгодни ключове, продават се нови, но китайски. Някой има ли опит с такива? Ключът за фарове дали няма да нагори след третото пускане?
С други думи дали да купя такива или оригинални на старо?
Някой има ли опит с китайски ключ за фарове и ел. стъкла
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Някой има ли опит с китайски ключ за фарове и ел. стъкла
най-добре сложи релета за фаровете.Консумацията през ключа ще е макс. 0,1Аи ще си сигурен, че няма да нагори.Или питай L&R имаше идея да прави електронни ключове с полеваци.
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Ами аз съм с оригиналните фарове и крушки, така че си мислех да не слагам релета... Но ако китайските ключове не стават, мога поне да купя оригинален...
- hooligan_sk
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
icefire написа:Ами аз съм с оригиналните фарове и крушки, така че си мислех да не слагам релета... Но ако китайските ключове не стават, мога поне да купя оригинален...
Купувал съм 2-3 китайски неща за голфа, пълна отврат са... тука имаше оферти за перфектни ключве по 20лв, а и във всяка морга ги има, този ключ се слага в 50000 модела на ВАГ

- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
При ключа на фаровете може би е по-добре да взема на старо.. Трябва ми нов поради ъпгрейд към халогени.
При контролите на ел. стъклата обаче е друга работата - там искам нов, защото първата степен на предните стъкла изобщо не работи или пуска стъклата в грешната посока (аз бутам надолу, то ги вдига нагоре
)
Та ако взема на старо, дали няма да работи 2 месеца и пак да сдаде багажа...
При контролите на ел. стъклата обаче е друга работата - там искам нов, защото първата степен на предните стъкла изобщо не работи или пуска стъклата в грешната посока (аз бутам надолу, то ги вдига нагоре
)Та ако взема на старо, дали няма да работи 2 месеца и пак да сдаде багажа...
- hooligan_sk
icefire написа:При ключа на фаровете може би е по-добре да взема на старо.. Трябва ми нов поради ъпгрейд към халогени.
При контролите на ел. стъклата обаче е друга работата - там искам нов, защото първата степен на предните стъкла изобщо не работи или пуска стъклата в грешната посока (аз бутам надолу, то ги вдига нагоре)
Та ако взема на старо, дали няма да работи 2 месеца и пак да сдаде багажа...
Ти искаш да вземеш ново моторче с управляващия блок за шофьорската врата или само конзолата с 4те копчета?
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Само копчетата:

- hooligan_sk
icefire написа:Само копчетата:
Да, прав си че тази конзола трябва да е нова. Аз лично ще я поръчам от Порше изток, незнам обаче цената. Напоследък си взимах някой неща от тях и бяха съвсем земни цени. За копчето на фаоревете не виждам смисъл от ново, то не е толкова нежно

- rosko-rs
- Автомобил: VW GOLF IV GTI
- Двигател: AGU -1999
Една година съм с такива копчета и вече работят като старите-както си искат,но 6 месеца изкараха добре 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”