Покупка на Голф 4 1,9тди 110 к.с
- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
Re: Покупка на Голф 4 1,9тди 110 к.с
Кола жена и пушка на касмет, но обарни внимание на мнениата на колегите те са мн. прави,успех 

Веселинов, ако 87 ти е наборът, значи сме близо. Моята препоръка (като набор):
Не се хвърляй на скъпа кола. Разгледай някоя 3-ка от 97 г. ТДИ /110/ ГТ изпълнение, или Толедо ТДИ /полукожено рекаро и т.н./-моят фаворит. Имат още хляб в тях, не са скъпи, частите и поддръжката евтини... Е , нямат фаца като 4-ката, но... сигурни и здрави превози.
Най-вече гледай да е свястна колата, пък ФВ, Рено или там каквото и да е, няма значение.
Идеята с японските коли е добра, но и там цените са високи. Пак ти пожелавам успех. Щом все пак имаш кола на разположение , не се хвърляй отчаяно на някоя, просто за да имаш кола.
Поздрави!
Не се хвърляй на скъпа кола. Разгледай някоя 3-ка от 97 г. ТДИ /110/ ГТ изпълнение, или Толедо ТДИ /полукожено рекаро и т.н./-моят фаворит. Имат още хляб в тях, не са скъпи, частите и поддръжката евтини... Е , нямат фаца като 4-ката, но... сигурни и здрави превози.
Най-вече гледай да е свястна колата, пък ФВ, Рено или там каквото и да е, няма значение.
Идеята с японските коли е добра, но и там цените са високи. Пак ти пожелавам успех. Щом все пак имаш кола на разположение , не се хвърляй отчаяно на някоя, просто за да имаш кола.
Поздрави!
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Ето една интересна обява, на която си струва да се обърне внимание:
http://www.cars.bg/u489971
http://www.cars.bg/u489971
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: TDI
За сега колеги се спрях на Фиат Стило, в събота отивам да го гледам и дано да ми допадне и ще го взема.
Мерси
Мерси
Има ли го на обява този Фиат, да го погледнем... Иначе заради думите на Стефанчо разгледах Фиат форума и за Стилото разбрах, че има проблем с някакъв датчик под седалката за еърбега и като цяло е това
Май, май колата си заслужава. Много си хвалят ЖТД-то /не че ние не си захваляме ТДИ-тата/ иначе. Ама и бензините добри били ...

Май, май колата си заслужава. Много си хвалят ЖТД-то /не че ние не си захваляме ТДИ-тата/ иначе. Ама и бензините добри били ...
-
Ето колега някои примерни
http://www.cars.bg/u443146 или пък http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11319695059751991&f1=details
Доста добра като кола и цена това е моето мнение...аз имам фиат брава и съм мн. доволен.
Поздрави

Доста добра като кола и цена това е моето мнение...аз имам фиат брава и съм мн. доволен.
Поздрави
Признавам си, че нямам наблюдения върху такива италианки, ама тия ми се виждат подозрително еФтини за коли 2001 година, а на всичкото отгоре са и дизели. 

- Bucata
- Автомобил:
- Двигател:
Евтини са защото са Фиат. Возил съм се на такава (1.9 JTD 115 кончета). Добре върви, има по-добра возия от моя голф и общо взето това ми хареса
Частите са по-скъпи спрямо на TDI. Похарчва повече нафта. А и дизайна на 4-вратите не ми харесва.

-
Значи да наистина са евтинки но просто такива са цените на тези коли, а за похарчването на повече нафта не съм мн съгласен, колко ще харчи не 7 в града а 7,5 кой знае колко не е разлика
така де иначе са много готинки за парите си 
А голф-а не си заслужава за тия години тия пари ...максимум бих дал 6000 лв за 2001 г. голф ама те тия варвят по 8500
хахаха абе лудница
Поздрави

А голф-а не си заслужава за тия години тия пари ...максимум бих дал 6000 лв за 2001 г. голф ама те тия варвят по 8500

Поздрави
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
veselinov87 написа:А голф-а не си заслужава за тия години тия пари ...максимум бих дал 6000 лв за 2001 г. голф ама те тия варвят по 8500хахаха абе лудница
Въпроса защо едни коли струват повече от други /и защо ли джамбазите ги държат на толкова като никой не ги купува/ е дъвкан в други теми

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
По принцип цената се определя от търсенето на продукта. Надявам се на повечето ви е направило впечатление, колко са близки цените на Пассат Б5.5 и Голф Мк4, това е продиктувано, разбира се, от пазара и търсенето на двата модела. Фиат Стило далеч не е толкова масова кола, колкото Мк4, плюс това марката Фиат винаги се е славила с ниските си цени на коли втора ръка.
- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
Стилото не е лошо и мн бега като всеки италиански ажтомобил мое мнение е че не трябва дасе робува на марки седни покараи и виж дали штети хареса.Голфа е по солиден като изработка от стило успех 

-
Здравейте колеги,
Днес прекарах целия ден в търсене на така идеалната кола, първо ходих да гледам едно Фиат Стило, и устанах направо втрещен , абе хора аз не исках трактор а кола, то това нещо трака и лопа като за световно, двигателя е толкова шумен че просто ако тръгна да пътувам сигурно на 2-я час ще изляза от колата и ще се разплача. Много разочарован останах, също не видях толкова да върви, после гледах още 3-4 и те същите трактори, простоо нямам думи. А относно покупката на голф дизел 1,9 110кс. нямаше кой знае какъв избор, даже за такъв голям град не бяха много читавите голфове, намерих един за 8500 лв и много добре беше, 2004г. 101 к.с. абе кукличка, аа после ходих до коли върнати от лизинг и там се влюбих в новата си бъдеща кола, голф 5, 2008 г. дизел , 65 хил, реални защото бях в представителство на Фолксваген и мисля че може да им се верва. И така извода от днес е оставам с търсенето на сполучлив и краасив голф 4, много по тих, много по уютен, много по стегнат, много по симпатичен и най вече (лично мое мннение) много по добре набиращ.
Явно търсенето ще е голямо!!!!
Дано скоро да намеря някой читав голф.
ПС: Голф 5, 2008г. 1,9тди струваше 18500 лв......... но си заслужава до стотинката с кожата и всичките джиджявки
Днес прекарах целия ден в търсене на така идеалната кола, първо ходих да гледам едно Фиат Стило, и устанах направо втрещен , абе хора аз не исках трактор а кола, то това нещо трака и лопа като за световно, двигателя е толкова шумен че просто ако тръгна да пътувам сигурно на 2-я час ще изляза от колата и ще се разплача. Много разочарован останах, също не видях толкова да върви, после гледах още 3-4 и те същите трактори, простоо нямам думи. А относно покупката на голф дизел 1,9 110кс. нямаше кой знае какъв избор, даже за такъв голям град не бяха много читавите голфове, намерих един за 8500 лв и много добре беше, 2004г. 101 к.с. абе кукличка, аа после ходих до коли върнати от лизинг и там се влюбих в новата си бъдеща кола, голф 5, 2008 г. дизел , 65 хил, реални защото бях в представителство на Фолксваген и мисля че може да им се верва. И така извода от днес е оставам с търсенето на сполучлив и краасив голф 4, много по тих, много по уютен, много по стегнат, много по симпатичен и най вече (лично мое мннение) много по добре набиращ.
Явно търсенето ще е голямо!!!!
Дано скоро да намеря някой читав голф.
ПС: Голф 5, 2008г. 1,9тди струваше 18500 лв......... но си заслужава до стотинката с кожата и всичките джиджявки

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
veselinov87 написа:абе хора аз не исках трактор а кола, то това нещо трака и лопа като за световно, двигателя е толкова шумен че просто ако тръгна да пътувам сигурно на 2-я час ще изляза от колата и ще се разплача. Много разочарован останах, също не видях толкова да върви, после гледах още 3-4 и те същите трактори, простоо нямам думи.
Ето че вече разбрахме защо новичките лъскави талянци не държат пари

Върни се в “Дизелови агрегати”