GOLF2 1.6D Изчезнаха ми светлините
-
veselin63
- Автомобил:
- Двигател:
GOLF2 1.6D Изчезнаха ми светлините
Здравейте.Изчезнаха ми късите и дълги светлини.Нямам още чистачки,фарове за мъгла и отопление на задното стъкло.Не работи и вентилатора за парното.Както си карах нещо замериса на кабел и ето.Става въпрос за GOLF2 1.6D.Проверих бушоните Няма изгорял.Колата пали нормално.Има габарити,мигачи,стоп и аварийни.Таблото свети.Какво ли стана?
- bobi_diesel
- Автомобил:
- Двигател:
Re: GOLF2 1.6D Изчезнаха ми светлините
Отвори и виж реле 18 в какво състояние е.То е упрвление на консуматорите.Ако е добре свали пластмасите около волана и откачи кабелите от буксата на контактния ключ и ги прегледай.Щом е замирисало има стопено и ще го откриеш.Хубаво е и да кажеш коя година е колата,защото има 2 вида инсталации при голф 2.
- anrus
- Автомобил: Golf2 10Millionen и Golf2 Country
- Двигател: RF-1988 и 1P-1991
Кабел чер+жълто на буксата, която се закача към клемореда. Нагоряла е кабелната обувка.
-
veselin63
- Автомобил:
- Двигател:
Голфа е 86 година.Намерих някаква схема на руски език.Там има една шина означена с "Х". Всички консуматори вързани към нея не работят.Къде да намеря точната схема?
-
veselin63
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте.За статистиката проблема е решен.Смених клемореда на контактния ключ и всичко се нормализира.Оставям темата на модераторите.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”