васко неискам да споря с теб, ти имаш свое мнение което уважавам...същото можеш да кажеш и за всеки друг спорт.....на теб кой ти е любимия, в кой виждаш смисъл.......
в олмпийските игри виждаш ли? да хвърлят копия или гюлета....
в ски слаома? да заобокалят знамена...
в боб слея? да караш шейна....
всеки спорт има приърженици и спцифични умения които трябва да притежава всеки състезател.....

F1
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
vaskoto1 написа:а и Ф1 е пълна скука. стартират и както стартират-най често така си завършват. един води а другите си се возят по него и си пушат...
как е възможно състезание да ти се решава в бокса от механиците? кво е тва?
скука...
Подобно е положението в леката атлетика в спринта на 100 метра- един повежда, а останалите тичат зад него за здраве и ядат пасти:)
Един спортист без спортна злоба и воля за победа е един обикновен спортист от масовката (типичен пример от Ф1 - Трули), докато един спортист като Шумахер е легенда, точно защото ги мачка и затова много народ го мрази, защото немогат да са като него. Всеки вътре в себе си има желание за победа, но страха от евентуална загуба ни кара да симпатизираме на по-слабите.
Как мравката ще се кефи на лъва? Много по-лесно е да каже, че щуреца и бръмбара са много-много по-добри от лъва:)
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
vaskoto1 написа:шуми ми е противен и винаги ми е бил-а сега ме нахранете!!...
готооо

vaskoto1 написа:това не е спортсмен а некъф изрод дето е готов да си го отсече за да е първи... ама става дума за спорт а не за война-нали? ако се върнете назад ще видите че и сена беше такъв. истински спортсмени бяха менсъл, хил, прост... тия хора можеха да губят... тва е МНОГО ВАЖНО ДА ГО МОЖЕШ!...
да ама не!
ако не е такъв дето го описваш /макар и ултра негативно/ще бъде един от тези дето карат отзадзе и пафкат .
Менсъл беше читав ама посредствен нещо като Баричело.
Прост за времето си беше добър
Хил беше комик улучи читав отбор навремето.
За Сена или добро или нищо !Ако караше още Ф1 щеше да е друга работа.
Може би заради него и МШ болидите щяха да ди скопят на 1.3LPG

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
VWGT написа:Шумахер още не е спечелил, така че споко
Идеята ми беше, че той така или иначе е спечелил ужасно много досега, дори и да не вземе осмата титла, пак ще е най-великия за всички времена!
Иначе, по въпроса за "по-силните" и "по-слабите" - виж темата на колегата Ludia за малкити тюленчета ... жестока гледка, гнусна и по никакъв начин не ни подтиква към уважение на "по-силните" - хората.
Въпреки че съм убеден, че за постигане на невъзможни резултати, човек е нужно да направи невъзможното ...
- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vaskoto1 написа:това не е спортсмен а некъф изрод дето е готов да си го отсече за да е първи... ама става дума за спорт а не за война-нали? ако се върнете назад ще видите че и сена беше такъв. истински спортсмени бяха менсъл, хил, прост...
Васе мойте уважения, но не си прав. За Ален Прост говоря, тоя ми беше любимец едно време, нищо че каза, че по-добре да карал камион, от колкото ферарито, през 91 ли беше или 2 не знам.
а мога да ти кажа, че със сена имат не знам си колко катастрофи един с друг, дори когато са съотборници. Даже на едно състезание сена преебава прост и французинът се заканва на другото да удари сена още в първата обиколка. Точно това се случва, даже на първия завой. Не мисля, че е много спортсменско нали
А сега за шумахер, какво спортсменство при тея изравнени сили, то от такова спортсментсво виж кво стана с пилот като ярни трули, щото винаги отстъпва. Това е състезание, не благотворителност. демек важа е победата, така че няма неспортсменско, има разрешено и забранено. Засичането не е забранено.
Немам никакви лоши чувства към теб

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Е
аз съм фен понякога на невъзможни каузи
Като Неделчо Беронов - президент
Лично аз съм фен на Шуми още от първите му дни във Ф1 - тогава не беше най-добрия, просто млад, талантлив и много агресивен - това ми хареса и просто стана моя човек в Ф1.
Незнам сега като се отказа, кой ще ме заплени по този начин, но може би по инерция ще викам няколко сезона за Кими/Маса.
П.П. Бил съм за Шуми и в доби и в лоши дни, докато много "фенове" на Ф1 всяка година сменяха любимеца си точно по това "кой е евентуалния претендент за 2-рото място след Шумахер"
и започваха да плюят по Шумахер, колко е гаден, какъв нагъл и нахален бил, как като човек не ставал (всичко си пият с него ракията всяка вечер
). А днес пича се разплака след победата си! След няколко десетки победи, стотици спечелени точки той все още е емоционално ангажиран с Ф1! Точно това е достойно за уважение!

Лично аз съм фен на Шуми още от първите му дни във Ф1 - тогава не беше най-добрия, просто млад, талантлив и много агресивен - това ми хареса и просто стана моя човек в Ф1.
Незнам сега като се отказа, кой ще ме заплени по този начин, но може би по инерция ще викам няколко сезона за Кими/Маса.
П.П. Бил съм за Шуми и в доби и в лоши дни, докато много "фенове" на Ф1 всяка година сменяха любимеца си точно по това "кой е евентуалния претендент за 2-рото място след Шумахер"

- koko jumbo
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:vaskoto1 написа:а и Ф1 е пълна скука. стартират и както стартират-най често така си завършват. един води а другите си се возят по него и си пушат...
как е възможно състезание да ти се решава в бокса от механиците? кво е тва?
скука...
Подобно е положението в леката атлетика в спринта на 100 метра- един повежда, а останалите тичат зад него за здраве и ядат пасти:)
Един спортист без спортна злоба и воля за победа е един обикновен спортист от масовката (типичен пример от Ф1 - Трули), докато един спортист като Шумахер е легенда, точно защото ги мачка и затова много народ го мрази, защото немогат да са като него. Всеки вътре в себе си има желание за победа, но страха от евентуална загуба ни кара да симпатизираме на по-слабите.
Как мравката ще се кефи на лъва? Много по-лесно е да каже, че щуреца и бръмбара са много-много по-добри от лъва:)

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:на теб кой ти е любимия, в кой виждаш смисъл.......
тва е друга бира WRC rulzzzzz!!! единствения останал жив автомобилен спорт!
пичове-никого не приемам че се заяжда с мене-просто ми се ще да говориме за спорта а не само ааааа шуми, оооооо шуми...
сяка козъ за свой крак е казал народа-всеки си има фаворит.
а за прост и сена-не случайно на прост му лепнаха един прякор тогава-който си го спомня...

иначе не отричам че шуми и сена са карачи-те ако не бяха-батко им немаше да им уреди световни титли...

просто не ме кефи идеята да се побеждава с прегризване на гръкляни! пак казвам спорт му се вика не война...
за тия които следят мойто забавление (виж по горе) грьонхолм и льоб са гуша за гуша но няма да видите да се псуват нали? прави впечатление че себастиен е искрен в интервютата си че маркус е по бръз-че едвам го държи на разстояние- скандинавеца е същия-има колегиалност! спортсменство! а не като тия лумпени...
те не са виновни и те де-така скопиха колите че вече и аз да се кача сигурно ще мога да си джиткам...

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
когато става въпрос за толкова много пари е така: феър плей няма.
освен това неможе да сравняваме ВРЦ с Ф1.Ако Себастиян и Маркус, трябваше да се изпреварват по трасето, сигурно нямаше да са такива приятели.
Просто в ралито пилотите не влизат в пряк физически двубой.......
а и не съм сигурен че всеки може да кара болид от Ф1.....да свалиш по няколко килограма на състезание......да караш с 300+ км/ч.....при спиране да усещаш близо 5х G, мисля че не е лесно.
освен това неможе да сравняваме ВРЦ с Ф1.Ако Себастиян и Маркус, трябваше да се изпреварват по трасето, сигурно нямаше да са такива приятели.

а и не съм сигурен че всеки може да кара болид от Ф1.....да свалиш по няколко килограма на състезание......да караш с 300+ км/ч.....при спиране да усещаш близо 5х G, мисля че не е лесно.

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”