скоро ми предстой смяна на свещи на голф 3 1.6 АЕК с ГИ, та питането ми е дали новите свещи (по каталог) ще се отразят на разхода на колата
дали и с ориентировъчно колко ще се понижи
благодаря предварително
yani13 написа:със същият двигател и ги няма проблем с разхода със свещи по каталог.Препоръчвам DENSO
) с Denso триполюсни обаче не засякох разхода, майстора ми каза, че били много добри и нямали ментета - дали е прав ще си покаже. За старите "можеха да изкарат и още малко" според него, но пък с новите сега двигателчето си го усещам доста по-добре, по-бързо ми връща оборотите до нормалния празен ход след като освободя от скорост (това предполагам, че е хубаво, защото преди беше едно такова по-мудно..) и вече нямам едно претрисане първите 3-4 секунди при студено палене. По принцип би трябвало да има зависимост между нови свещи и работа на двигателя/разход в положителна насока, но и на мен ми стана странно , че ми сложи от тези свещи, въпреки, че по каталог излизаха НЖК и Бош
Нека и други колеги споделят, дали са забелязали някаква разлика...точният ми въпрос беше дали с новите свещи разходът ще падне
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 59 госта