Колеги,проблемът най вероятно се е появил след като дадох колта да й боядисват вратата на багажника. Сигурно като са я свалили и след това не са вързали всичко по обратния ред. Проблемът е че,не пръска на задното стъкло,моторчето работи и водата,забележете изтича около задна лява гума:) незнам как става това.... няма теч в багажника или в купето,само около задна лява... Имате ли идея как да го оправя без да опирам до майстор че не знам кво ше ги правя.Предполагам че са забравили да свържат маркуча към моторчето,като са монтирали вратата. Ако трябва да разглобявам корите на вратата на багажника(най вероятно ще трябва) ще ми обясните ли за какво да внимавам да не потроша нещо.
Общо взето ти им я даваш да я оправят те тия връщат с екстри:)
Проблем с пръскалка на задна чистачка Голф 4
-
PyMu
- Серпентина с турболатор
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp
Re: Проблем с пръскалка на задна чистачка Голф 4
Не познавам някой дето да не е брал ядове с тая пръскалка, включая и аз... Погледни тази тема дали ще ти е полезна с нещо: viewtopic.php?f=11&t=157039
Благодаря ти колежке! В темата която си линкнала става дума за блокирала задна чистачка,но все пак ми беше полезна до толкова че да разбера как се сваля задната кора за да видя дали маркуча влиза в моторчето! Проблемът е че не мога да разбера,как се случва така,че като пусна пръскалката и водата изтича от някъде върху задна лява гума(отвън) Мистерия...
- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
Маркуча за водата, както и кабела за ток до машинказа за заключване на багажника и за светлината в багажника минават отчно от лявата част на колата. Вероятно маркуча е прекъснат точно на връзката купе-3/5врата.
Щом казваш, че са разглабяли вратата вероятно са го направили по лесния начин - дърпат гумения маншон и режат де що има и после навързват кабелите... още по-лесно е да срежат самия маншон/както бяха направили при мен/.
Щом казваш, че са разглабяли вратата вероятно са го направили по лесния начин - дърпат гумения маншон и режат де що има и после навързват кабелите... още по-лесно е да срежат самия маншон/както бяха направили при мен/.
- bakalovag
- Автомобил: Skoda Oktavia
- Двигател: 1.9 TDI AHL
Колега миналата зима го ядох
с тази пръскалка, беше се измъкнала снадка. Има снадка в лявата задна греда, а до там се стига с голям "чанч". Аз реших проблема като махнах задната лайсна на тавана и страничната лява на гредата и леко бръкнах м/у тавана на купето и тавана на колата. Трябва да знаеш, че веднъж направили ти този номер, а го прави само зимата трябва да сменяш цялата снадка по простата причина, че са много чупливи. Не е сложно но е по-малка хамалогия отколкото да махаш целия таван. Ако някой колега може да даде по добро решение да дава и да помагаме.
с тази пръскалка, беше се измъкнала снадка. Има снадка в лявата задна греда, а до там се стига с голям "чанч". Аз реших проблема като махнах задната лайсна на тавана и страничната лява на гредата и леко бръкнах м/у тавана на купето и тавана на колата. Трябва да знаеш, че веднъж направили ти този номер, а го прави само зимата трябва да сменяш цялата снадка по простата причина, че са много чупливи. Не е сложно но е по-малка хамалогия отколкото да махаш целия таван. Ако някой колега може да даде по добро решение да дава и да помагаме.- dangi_
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги да се включа и аз с една идея
))
Понеже съм с четворка и имах същия проблем-А именно ....... Я натискам Баце нищо не пръска а тавана ми посинява
)))))
се наложи да си поставя ръчичките между страничната задна греда зад шофера и тавана !
Всичко се сваляше при мене с яко дърпане ако пръсна някоя щипка няма проблеми -ефтини са.
Предполагам че при тебе е същата хамалогия. .. . . . та съвета ми е относно снадките ако се налагат такива . . . може да ползваш маркучлета и приставки от системи за преливане на кръв или банки за кръв
)))
Вършат перфектна работа понеже маркучите са меки и струват по 50-60 стотинки, и леко като нагрееш със запалката заспива един път
))
Веруи Ми втора година проблеми нема
))
Живи и Здрави !!!

Понеже съм с четворка и имах същия проблем-А именно ....... Я натискам Баце нищо не пръска а тавана ми посинява
се наложи да си поставя ръчичките между страничната задна греда зад шофера и тавана !
Всичко се сваляше при мене с яко дърпане ако пръсна някоя щипка няма проблеми -ефтини са.
Предполагам че при тебе е същата хамалогия. .. . . . та съвета ми е относно снадките ако се налагат такива . . . може да ползваш маркучлета и приставки от системи за преливане на кръв или банки за кръв
Вършат перфектна работа понеже маркучите са меки и струват по 50-60 стотинки, и леко като нагрееш със запалката заспива един път
Веруи Ми втора година проблеми нема
Живи и Здрави !!!

И аз имам синьп по тавана и все съм се чудел от къде е.... Ама като не ми стига мисълта:) Може да се окаже че и тея мАстори не са виновни.
- dangi_
- Автомобил:
- Двигател:
евала че стопли 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”