Колеги, абе кажете остна ли някъде в София полигон на който може свободно да се влезе и да се покара? От няколко месеца приятелката ми взе книжка ама все утре, в други ден и все не кара, искам да я заведа някъде, че одавна не се е качвала преди да излезем на улицата
и още имаше на СБА преди Панчарево, сега изглежда порутено, не знам как е настилката там и дали може да се влезе.. в студентски град нямаше ли още един
Колега, аз минавам почти всяка седмица покрай СБА и до колкото знам пускат да се кара. Таксата е 2лв. за цял ден. Дядката на портала даже ти къса билетче.
joser написа:и още имаше на СБА преди Панчарево, сега изглежда порутено, не знам как е настилката там и дали може да се влезе.. в студентски град нямаше ли още един
Миналата година можеше да се влиза, защото вътре има газаджии и сервиз за некви японки. Едно приятелче караше там курсове за мотор и не съм видял да го затварят.
На СБА-то преди Панчарево още трябва да може да се кара - преди 2 седмици водих жената да се учи да паркира, а и преди това от май месец горе-долу 1-2 пъти в месеца я водя там, 2лв. е таксата, има си колчета, гърбици и т.н