тропане в лявата страна на предницата на венто
-
roybov
- Автомобил: VW Vento 1.9 tdi
- Двигател: 1Z
тропане в лявата страна на предницата на венто
здравейте колеги! от няколко месеца имам венто 1.9 тди. от 2-3 седмици започна да лопа предницата от лявата страна. ходих на майстор вдигнаха я и я огледаха цялата отдолу- предницата, цялото окачване, отзад, дори и огледаха прастените които държат тръбите на аспуха, като я смъкнаха пробваха и амортисиорите и казаха че всичко е здраво но факт е че колата не спира да тропа и идея нямам защо. моля помагайте!
- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
Re: тропане в лявата страна на предницата на венто
тампони на амортисьора? втулки на носачите? шарнир? накраници? биалетка?
-
red.devilll
- Автомобил:
- Двигател:
roybov написа:здравейте колеги! от няколко месеца имам венто 1.9 тди. от 2-3 седмици започна да лопа предницата от лявата страна. ходих на майстор вдигнаха я и я огледаха цялата отдолу- предницата, цялото окачване, отзад, дори и огледаха прастените които държат тръбите на аспуха, като я смъкнаха пробваха и амортисиорите и казаха че всичко е здраво но факт е че колата не спира да тропа и идея нямам защо. моля помагайте!
сменяй майсторите
- Booster
- Автомобил:
- Двигател:
от рейката също по някаква причина се появявало тропане , прав е колегата гледаха и моята , че бях влязъл в некъв филм по едно времеthe_tupan написа:А рейката гледаха ли я?
При мен също имаше едно баш както казваш тропане , след като абсолютно всички тампони и тампончета бяха сменени , включително и на макферсона , пак не спря.Амортисьорите уж работеха , в крайна сметка бях забравил , как се бях шибнал в една яма (маслото можеше да източиш в нея) и след това се беше появило това тропане и смених и амортисьорите с чисто нови и спря , а на амортисьора видимо му нямаше нищо , даже и капка масло нямаше.Мисълта ми е като преметнеш всичко друго и евтино ако не спре , може и там да е проблема.
- stefo93
- Автомобил: MB 124 coupe
- Двигател: 2.0 16v
И аз съм за рейката
И при мен го има това тропане при здрава предница и се оказа рейката 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”