R-Line GTI

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
GALIANO
Автомобил: Cupra 300
Двигател:

Re: R-Line GTI

Мнениеот GALIANO » Съб 05 ное 2011 0:48

Ако на живо се чуе звука на 5-ака :bishop Тази вечер на Кауфланд пуснах алармите поне на 20-на коли :drinking:

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Съб 05 ное 2011 0:54

landwarrior написа:я покажи един голф 5 с подобна оригинална антена

Изображение

Потребителски аватар
golf_ maniak
Автомобил: Голф 3 16в
Двигател: Абф

Мнениеот golf_ maniak » Съб 05 ное 2011 2:04

Немога само да разбера колегите защото само се заяждат повечето с колегата .Вместо да се радват какво е направил колегата с мнoго , желание и най-вече с много средства .Все ще излезе някой и да почне да мрънка ,че това не му харесва или това не било като хората и така . Форума се напълни със надути комплексари и големи философи който си мислят ,че всичко могат и разбират .Като почнете да му давате пари за колата тогава критикувайте на воля цял ден ако искате.Колата си е на момчето и ще си я прави както му харесва на него.Мислех ,че във форума сме да си помагаме един на друг но като гледам какво нещото е станал форума просто по-добре човек да не пуска тема то всеки плюе .Единица са хора дето видях в тази тема да кажата евала колега супер е станало голфчето поздравления за проектчето няма просто .Ето вие ми кажете за какво да продължава темата колегата като не му оценявате труда безмислено аз ако бях на мястото на колегата нямаше да я продължавам въобще. scare scare scare scare scare scare

Последна промяна от golf_ maniak на Съб 05 ное 2011 11:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Мнениеот driver » Съб 05 ное 2011 9:00

Половината от вас дето пишете във всяка тема във форума и все давате акъли и все не харесвате, покажете вашите коли да ги видим що за икони на тунинга са. Когато извадите толкова пари, колкото колегата и си направите по този начин колите, тогава се изказвайте!

Евала за хубавата кола, колега! :bowdown

VALENTINO87
Автомобил: Passat b7
Двигател: CFGB

Мнениеот VALENTINO87 » Съб 05 ное 2011 9:16

И аз подкрепям горните две мнения :да:

Потребителски аватар
passat_b5
Автомобил: Vw Passat b5 - Audi a4 b7
Двигател: 1.8T
Контакти:

Мнениеот passat_b5 » Съб 05 ное 2011 9:33

golf_ maniak написа:Немога само да разбера колегите защото само се заяждат повечето с колегата .Вместо да се радват какво е направил колегата с мнoго , желание и най-вече с много средства .Все ще излезе някой и да почне да мрънка ,че това не му харесва или това не било като хората и така . Форума се напълни със надути комплексари и големи философи който си мислят ,че всичко могат и разбират .Като почнете да му давате пари за колата тогава критикувайте на воля цял ден ако искате.Колата си е на момчето и ще си я прави както му харесва на него.Мислех ,че във форума сме да си помагаме един на друг но като гледам какво нещото е станал форума просто по-добре човек да не пуска тема то всеки плуе .Единица са хора дето видях в тази тема да кажата евала колега супер е станало голфчето поздравления за проектчето няма просто .Ето вие ми кажете за какво да продължава темата колегата като не му оценявате труда безмислено аз ако бях на мястото на колегата нямаше да я продължавам въобще. scare scare scare scare scare scare

Както каза колегата аман от комплексари.. Колега продължавай все така с колата, всичко до сега просто е направено както трябва, и евала за положения труд и средства който влагаш в колата Голям си. :да:

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Съб 05 ное 2011 9:49

Като чух звука от гърнето останах scare !
Според мен си е точно на мястото,перфектно си ляга накрайника на отвора :bowdown,придава завършен вид на колата отзад :да:
ПП:
В първия момент си помислих,че става въпрос за цяла генерация на BORLA. :horror:

Потребителски аватар
jero88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jero88 » Съб 05 ное 2011 9:52

Братле колата е уникална!Не се отказвай и продължавай напред :bowdown

Потребителски аватар
kriso_g
Автомобил: MK4 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот kriso_g » Съб 05 ное 2011 9:53

аз нямам какво да кажа :lol: ти правиш колата си със страхотен вкус...
просто ще помоля за още един клип с това гърне,но по дълъг :bowdown :bowdown :bowdown
със спирачките до къде стигна :)

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Съб 05 ное 2011 10:01

Направи ли ви впечатление , че хубавите мнения ги дават колегите с проекти или хората с вкус :012:
Просто на такава кола няма как да кажеш , че е грозна , но аз го казвам , колега , колата ти е грозна , спри с тези неща , че ставаш банален ! - глупости на таркалета ... !

Няма да казвам колко ми харесва колата на колегата , защото има и други маниаци с МК4-ки , които не са за подценяване ! Смятам , че имам вкус , колкото и да е банален на някои !
Всеки си има собствено мнение , но как може да кажете на черното бяло ?!

И все пак колегата " Галиано " , с който за съжаление не се познаваме лично , трябва да преглътне тези лоши коментари или даването на акъл кое как ще стане по-добре .

Спирам да пиша , защото ще се отметна от темата , а не е хубаво , нали така :)

Не е важно колко пари влагаш , а как ги влагаш (Deo88™)
А в тази кола няма пари хвърлени на вятъра :applause:

п.с. При всеки коментар , който не ти хареса , направи ни на нас грешниците едно клипче да чуем звучето за да се насладим на една хармония ( кви ги говоря facepalm )

Със здраве да си я стягаш колата колега и ти пожелавам само безаварийни и весели моменти с нея и не само .
:beer

Потребителски аватар
masc0tte
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот masc0tte » Съб 05 ное 2011 10:49

колицата е супер..има два три детайла които не харесвам, но тва си е мое лично мнение :) все пак не всички споделяме един вкус, иначе всички коли щяха да са еднакви ;)
продължавай в същия дух! колата е уникат и важното е ти да си я харесваш. ще продължавам да следя темата с интерес!! успех :beer

Потребителски аватар
pacho_11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pacho_11 » Съб 05 ное 2011 11:07

golf_ maniak написа:Немога само да разбера колегите защото само се заяждат повечето с колегата .Вместо да се радват какво е направил колегата с мнoго , желание и най-вече с много средства .Все ще излезе някой и да почне да мрънка ,че това не му харесва или това не било като хората и така . Форума се напълни със надути комплексари и големи философи който си мислят ,че всичко могат и разбират .Като почнете да му давате пари за колата тогава критикувайте на воля цял ден ако искате.Колата си е на момчето и ще си я прави както му харесва на него.Мислех ,че във форума сме да си помагаме един на друг но като гледам какво нещото е станал форума просто по-добре човек да не пуска тема то всеки плуе .Единица са хора дето видях в тази тема да кажата евала колега супер е станало голфчето поздравления за проектчето няма просто .Ето вие ми кажете за какво да продължава темата колегата като не му оценявате труда безмислено аз ако бях на мястото на колегата нямаше да я продължавам въобще. scare scare scare scare scare scare

Колегата golf_ maniak е абсолютно прав! Затова и аз се отказах да пускам тема! Когато спрат зависниците да плюят по темите тогава мога да си помисля! :beer

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Съб 05 ное 2011 11:27

sk. написа:
GALIANO написа:Eто и най-новите шукарийки :Mr Green Fun

До тука за всичко огромни адмирации ама тия две цигании гърнето о перката на тавана УжасТ maikomila :banghead:

Накрайника найстина е зле, изглежда като маслен филтър обърнат на обратно или като буркан от детско пюре, има къде къде по читави краиници тоя с тая дебела стена и тесен вътрешен диаметър седи като подарен.

Потребителски аватар
sk.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sk. » Съб 05 ное 2011 11:28

Е да секи иска всички да му ахкат и охкат по колата !? Нещо за градивна критика да сте чували? Лично аз хич неумаловажавам труда на колегата , супер 4ка с доста екстри, но няма как да кажа да супер е гърнето като грам не седи на тази броня !

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Съб 05 ное 2011 11:40

driver написа:, покажете вашите коли да ги видим що за икони на тунинга са. Когато извадите толкова пари, колкото колегата и си направите по този начин колите, тогава се изказвайте!

:bowdown

бахти комплексарите сте 90% от новите във форума че не е истина,никой нито завижда нито нещо плюе по колата ,просто споделяме мнения (градивна критика се казва )затова пича е качил тема.А по въпроса с това ние какви коли сме карали/карали и т.н по добре си мълчи и не се изказвай че си смешен ти и останалите смотаняци като теб.

П.П и стига вече сте писали че някой завижда затова критикува ,палячовци някой сме карали и караме коли за по 100к и не се превъзбуждаме колкото вие за голф 2 с леТни джанти .тъпаци некъдърни само ми образувате нерви с тъпите си комплексарски коментарчета.

Последна промяна от brabus на Съб 05 ное 2011 21:27, променено общо 1 път.
Причина: Само без обиди!

Върни се в “Оптичен тунинг”