R-Line GTI

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Re: R-Line GTI

Мнениеот Petrolhead » Съб 05 ное 2011 11:50

landwarrior написа:
driver написа:, покажете вашите коли да ги видим що за икони на тунинга са. Когато извадите толкова пари, колкото колегата и си направите по този начин колите, тогава се изказвайте!

:bowdown

бахти комплексарите сте 90% от новите във форума че не е истина,никой нито завижда нито нещо плюе по колата ,просто споделяме мнения (градивна критика се казва )затова пича е качил тема.А по въпроса с това ние какви коли сме карали/карали и т.н по добре си мълчи и не се изказвай че си смешен ти и останалите смотаняци като теб.

П.П и стига вече сте писали че някой завижда затова критикува ,палячовци някой сме карали и караме коли за по 100к и не се превъзбуждаме колкото вие за голф 2 с леТни джанти .тъпаци некъдърни само ми образувате нерви с тъпите си комплексарски коментарчета.

аааа лилииииии, къде си бе битка.
къде са ти колите по 100к, отиде в щатите и вече си дупе. айде по-леко с квалификациите.
иначе по темата за червения голф, както съм казвал и преди, според мен цялата концепция е сбъркана

Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Мнениеот driver » Съб 05 ное 2011 11:55

landwarrior написа:
driver написа:, покажете вашите коли да ги видим що за икони на тунинга са. Когато извадите толкова пари, колкото колегата и си направите по този начин колите, тогава се изказвайте!

:bowdown

бахти комплексарите сте 90% от новите във форума че не е истина,никой нито завижда нито нещо плюе по колата ,просто споделяме мнения (градивна критика се казва )затова пича е качил тема.А по въпроса с това ние какви коли сме карали/карали и т.н по добре си мълчи и не се изказвай че си смешен ти и останалите смотаняци като теб.

П.П и стига вече сте писали че някой завижда затова критикува ,палячовци някой сме карали и караме коли за по 100к и не се превъзбуждаме колкото вие за голф 2 с леТни джанти .тъпаци некъдърни само ми образувате нерви с тъпите си комплексарски коментарчета.

Я виж кога съм регистриран е! Съобразявай се малко с определенията и с обидите!!!! :beat_butt2

Потребителски аватар
yurisv
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yurisv » Съб 05 ное 2011 11:55

pacho_11 написа:Колегата golf_ maniak е абсолютно прав! Затова и аз се отказах да пускам тема! Когато спрат зависниците да плюят по темите тогава мога да си помисля! :beer

Защото си мишка! :D Ако един човек е уверен в това което прави, и е сигурен, че е правилно, не му пука какво говорят другите. А и "критикуващите" в тоя форум май не са показали те нещо тяхно. Защото е много лесно да плюеш, когато незнаеш какво е ти да постигнеш нещо. Такаче, аз ако съм на мястото на колегата, или въобще на който и да било не бих се впечатлявал от подобни смешни мнения. И за отворкото дето карал коли за по 100к ... то и аз на NFS карам ламбо ама не се филмирам като теб нали?!?!?! mhihi А относно колата - аз лично по-красив и стилен голф мк4 във форума и въобще в България не съм виждал :bowdown

Потребителски аватар
ralily_golfarka
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABF 1993

Мнениеот ralily_golfarka » Съб 05 ное 2011 13:05

Когато правиш нещо със сърце - резултата винаги е положителен и всичко вложено си заслужава.... Явно колегата има голямо сърце... защото голфа се е получил много добре love.vw КРАСАВЕЦ!!!

Потребителски аватар
golf4pro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf4pro » Съб 05 ное 2011 13:08

Колегата golf_ maniak си е много прав.. :012: :да:

Потребителски аватар
bobi84
Автомобил: GOLF 3 1.6 GT
Двигател: AFT 1997

Мнениеот bobi84 » Съб 05 ное 2011 13:53

На пичовете дето не им харесва,ще кажа "разбрахме ви :banghead: ,моля повече да не се повтаряте,потретяте и т.н.),защото изчетох цялата тема на един дъх и ще ви кажа,че не ми харесаха,единствено вашите коментари.

А за колегата,мога само да го поздравя и да го насърча,да продълава,да прави колата си ,така както най-добре стои в неговите очи :bowdown :bowdown :bowdown

qqqq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот qqqq » Съб 05 ное 2011 14:49

1во Колата е много изпипана, аз лично не намирам забележка
2ро Какво значение има кой кога е регистриран във форума? Новите нямаме право на мнение ли?
3то Темата не е ли пусната, за да се пишат всякакви гледни точки, един като каже "не ми харесва" после всички му викат хейтър, апък ако някой каже, че е много хубава - веднага става банален, защото всеки това казвал
4то Кой сега ще чисти на колегата темата от глупостите ви?

Потребителски аватар
MK4
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARY 2003

Мнениеот MK4 » Съб 05 ное 2011 14:54

На мен лично колата много ми харесва. Аз лично смятам за излишно да се повтарям в темите колко са хубави колите на колегите и да пускам постоянно кланящи се иконки затова пиша само когато имам така наречената градивна критика.

Относно гърнето и на мен грам не ми харесва и не пасва с останалото високо нови на ъпгрейдите по колата. Това е мое мнение разбира се :)

Потребителски аватар
vw gti
Автомобил: golf 2
Двигател: 2.0 16v

Мнениеот vw gti » Съб 05 ное 2011 18:55

Евала колега голфа е уникален а гърнето и антената много добре стоят
на които не му харесват да не пише,важно е на собственика да му харесва

Потребителски аватар
pacho_11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pacho_11 » Съб 05 ное 2011 20:07

yurisv написа:
pacho_11 написа:Колегата golf_ maniak е абсолютно прав! Затова и аз се отказах да пускам тема! Когато спрат зависниците да плюят по темите тогава мога да си помисля! :beer

Защото си мишка! :D Ако един човек е уверен в това което прави, и е сигурен, че е правилно, не му пука какво говорят другите. А и "критикуващите" в тоя форум май не са показали те нещо тяхно. Защото е много лесно да плюеш, когато незнаеш какво е ти да постигнеш нещо. Такаче, аз ако съм на мястото на колегата, или въобще на който и да било не бих се впечатлявал от подобни смешни мнения. И за отворкото дето карал коли за по 100к ... то и аз на NFS карам ламбо ама не се филмирам като теб нали?!?!?! mhihi А относно колата - аз лично по-красив и стилен голф мк4 във форума и въобще в България не съм виждал :bowdown

Първо мишка кажи на някой друг! На мен така не ми говори ясно ли ти е братчед!И второ не се крия от никой! Всичко сам съм си направил както ми е кеф и както на мене ми харесва! Просто не ми се занимава с пумяри плюещи темите на колегите ни! А за другото съм съгласен с теб че повечето плюещи не карат нищо или карат стоковци и гледат само да си направят кефа като уплюят на някои колата и труда,но мен лично това ме дразни,за разлика от теб! Така че си спести мнението кой какъв е!Пий една биричка от мен :beer

Потребителски аватар
GALIANO
Автомобил: Cupra 300
Двигател:

Мнениеот GALIANO » Съб 05 ное 2011 21:08

Ето и един нов клип от днес mhihi

Последна промяна от GALIANO на Съб 12 ное 2011 11:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Съб 05 ное 2011 21:14

Не мога да разбера,какво не му хареса на оригиналното гърне! :Mr Green Fun

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Съб 05 ное 2011 21:15

Хубав типично петаков звук, но в тоя 2.3мотор това е единственото хубаво нещо де, Импрезата е уникално мъртва :lol: нищо, че е с една камара лепенки mhihi

Потребителски аватар
GALIANO
Автомобил: Cupra 300
Двигател:

Мнениеот GALIANO » Съб 05 ное 2011 21:24

k_garchev написа:Не мога да разбера,какво не му хареса на оригиналното гърне! :Mr Green Fun

Не че не го харесвам,но просто беше много изгнило :shock

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Съб 05 ное 2011 21:52

Как така изгнило къде е карана колата :shock аз Вагаджиско изнило гърне (като изключим тия на недоносените мотори 1.4/1.6) почти не съм виждал, а съм свалял и гледал на няколко мой автомобила.
На старото ми 13годишно А4 по-гърнето нямаше ръжда както и на АБФ-ското, като излкючим малки точици, но те са нормални, виж при Японските коли особенно по новите на 2-3та година цялото гърне се покрива от един повърхностен слой ръждица, ама при тях се пестят пари отвсякъде.

Щом гърнето е било в такова състояние гледал ли си праговете и дъното на колата как са :shock

Върни се в “Оптичен тунинг”