Въпрос свързан с джанти 15ски

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
gko
Автомобил:
Двигател:

Въпрос свързан с джанти 15ски

Мнениеот gko » Съб 05 ное 2011 16:55

Здравейте.Въпросът не е много подходящ за тази част от форума но не намерих нищо по темата и затова го постнах тук.Сега по темата,притеснява ме накривявяне ня задна джанта,тъй като клати в ниските скорости.
Ходих в сервиз за джанти но момчето което ги изправяше ми каза че мястото където е накривена е било заварявано и ако тръгне да изправя там ще се счупи на 100%,затова я остави както е и каза че няма проблем,но това малко ме съмнява,ако някои може да ме насочи към сервиз вав Варна където биха я оправили дори и да се пукне при изправянето ще съм много благодарен.Също така ако имате представа за оринтировачна цена на подобна услуга също ще ми е от голяма полза.

Потребителски аватар
AE86
Автомобил: Jetta mkII
Двигател: PN 1989

Re: Въпрос свързан с джанти 15ски

Мнениеот AE86 » Съб 05 ное 2011 17:46

Направи една снимка и я качи да видят всички какво е положението.По-добре да я изправят,нищо,че ще се спука.После ще я наварят и готово

gko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gko » Съб 05 ное 2011 19:57

Не е проблем дали ще я счупят при изправянето,въпроса е къде да утида във Варна да го направят и след това намясто да ми я заварят ако се налага,иначе си е крива не много но достатъчно за да разклаща леко копето.За снимка утре ще направя една две но съм с нея в момента и незнам колко ще се види колко е крива,но щом имаш желание да я видеш ще я снимам.

gko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gko » Чет 10 ное 2011 18:32

Изображение

Изображение

Това е проблемната област на джантата,не си личи много но си е крива,ако някой може да ме насочи към сервиз във Варна където имат и заварчик на джанти,а и ако може да ми каже оринтировачна цена ще съм много благодарен.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”