pacoarabiata написа:моите са вързани към задния прозорец!
Абе и аз тъй си мисля, ама не работят. Гледам, че и двете имат бушони, прегледах ги, уж са здрави ама а де. Утре сабалям като напада пак слана ще проверя...тенкс

pacoarabiata написа:моите са вързани към задния прозорец!

radko86 написа:Колега имам ремонтния комплект болтове купих си ги миналата седмица с намерението да ги сменям,но когато отвориха кутията,вече беше с болтове и сега ми са излишни ако решиш ще ти ги дам на по ниска цена
На Wahler ли е, кво е, е 34 лв. На BEHR -150 лв. върви с тръби разни. Кажете мога ли да купя само пълнителчето и него да сменя????bkunev написа:Колеги, още един въпрос... В 4 магазина проверявах, в 4-те различно. Тоя пуст термостат от 13 лв. до 150 лв.На Wahler ли е, кво е, е 34 лв. На BEHR -150 лв. върви с тръби разни. Кажете мога ли да купя само пълнителчето и него да сменя????
Тенк ю!!!![]()
vnkostadinov написа:За APF двигател мога да ти кажа че е 200лв, щотото не е термостат, а термотроник и върви комплектчето с цялото тяло и датчика/-ците. произвеждат го само Behr и отваря на 105 градуса, а не както на всички останали - 87 мисля, е беше. така че се надявай да си с просто термостатче

marin_andonov написа:Колега,
Почти е така, ама не точно.
Има отделно термостат и датчик.

vnkostadinov написа:marin_andonov написа:Колега,
Почти е така, ама не точно.
Има отделно термостат и датчик.
Да, не се изразих правилно имах предвид туй:
... което гледа към тебе, майсторът ми каза, че бил някакъв датчик, но нзиначе за АКЛ е от евтиния, вземи си Wahler или Behr

bkunev написа:Преминавам към следващия проблем - оборотите....
. Някъде по реми четох и за темп. датчик ама а де?!?!? В тоя ред на мисли търся някой от Габрово със същия мотор да пробваме с неговия дали има разлика и да се ориентирам към закупуването му. Ако някоя е навит да пробваме да свирка. Мотора е AKL 1.6 101 коня '99г.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: danco, KoceKasapa и 115 госта