светва ми подгрева и не пали Пасат Б4 1.9 ТДИ 1З
- nikolai_ignatov
- Автомобил:
- Двигател:
светва ми подгрева и не пали Пасат Б4 1.9 ТДИ 1З
Когато ми светне лампата за подгряване не иска да запали.Това го прави когато си иска и загряла и студена.Имам някакви съмнения за реле №109 защото като го чукна или размърдам изгасва лампата и като завъртя да пали святка пак.Така няколко пъти и става работата.Пасат Б4 1.9 ТДИ 1З.Никога не ми е гаснала в движение само като завъртя ключа и светне подгрева тогава не пали.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: светва ми подгрева и не пали Пасат Б4 1.9 ТДИ 1З
При мен беше реле 109.Отваряш презапояваш и пробваш.
За пръв път срещам някой да се оплаче от това, че колата му НЕ пали когато лапата за подгрева светне .
Но все пак пробвай със смяна на релето...

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Светва и неизгася колкото и да я чакаш и колата не палиПри мен след презапояване на силовите контакти на реле 109 нещата се оправиха.И аз се учудих че няма колеги с проблем като при мен,е вече има де.
- =TDI=
- Автомобил: Passat 1.9 TDI
- Двигател: 1Z
при същият проблем при мен се наложи смяна контактната система на ключа.
- nikolai_ignatov
- Автомобил:
- Двигател:
Точно това направих още на сутринта.Презапоих всичко което видях да е запоявано по това реле 109 и сега карам и чакам да видя ще ми се случи ли това нещастие отново.
Колега още не е толкова студено че да подгрява и съм писал че колата е загряла.Но се надявам де се е оправило всичко с това презапояване.Благодаря на всички ви за помоща.
the_tupan написа:За пръв път срещам някой да се оплаче от това, че колата му НЕ пали когато лапата за подгрева светне .Но все пак пробвай със смяна на релето...
Колега още не е толкова студено че да подгрява и съм писал че колата е загряла.Но се надявам де се е оправило всичко с това презапояване.Благодаря на всички ви за помоща.

Върни се в “Дизелови агрегати”