Много ми е интересно от какви съображения го сипвате това олио и зорлен се набутвате между шамарите

My написа:Подкарах и аз на олио. Добре върви и утихна мотора. Карам на смес 50:50. За сега е само опитно и налях по 10 литра, но олиото го взех на 1,59 лв. Ако ми хареса може да го напазаря от рафинерията на тънко
Amorphiss написа:.......
За вас не знам но като видях какво се изкарва от олиото при естерификацията на био-то никога няма да го сложа в резервоара
Много ми е интересно от какви съображения го сипвате това олио и зорлен се набутвате между шамарите
Amorphiss имаше предвид био vs олио.За нафта никои не говори-щото Лукоил бие с цени
Евала ти човече за откровенността!От химия не разбирам хич-така,че всяко мое мнение по адрес на твоята продукция ще е излишно!Заинтересован съм единствено от това дали за в бъдеще ако реша да минавам на биодизел - освен горивен филтър ще трябва да сменям горивопроводи и нещо по ГНПVaklin написа:http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=doit&Number=1945683618&page=0&view=collapsed&sb=5&part=
Ако случайно не сте попаднали там, прочетете. Темата е от май и все още е актуална.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot], del21 и 55 госта