Пренасяне на номер от МТЕЛ към "bob" - ето как

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Fastor
Автомобил:
Двигател:

Re: Пренасяне на номер от МТЕЛ към "bob" - ето как

Мнениеот Fastor » Пон 24 окт 2011 16:53

TiL написа:Да но в тази такса ти влизат безплатни минути/смс/интернет...

Общо взето си зависи от потреблението. Например ако не ги изразходваш тези минути значи е можело да се плати по-малко. Аз лично предпочитам да си плащам толкова колкото използвам. Един път ще е повече друг път по-малко. Аз 1000 безплатни минути в мрежата не ги изговарям, а и често ми се налага да говоря извън мрежата. С боб 30 лв в идеалния случай са 250 мин към всички, трудно бих изговорил и толкова. Но това съм си аз. За това има и толкова различни тарифи, за да може всеки да избере според нуждите си.

Потребителски аватар
DDimitrov64
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DDimitrov64 » Пон 24 окт 2011 17:29

За мен нещо не е изгодна този "БОБ".
Сметката е следната:10 повиквания дори 1 или 2 сек. си е 1,20лв х 30 дни = 36лв.

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Мнениеот kossel » Пон 24 окт 2011 18:13

Ама ако не говириш въобще ... не плащаш нищо , а не като с абонамент 10-15-20 лева, а и ако решиш се отказваш , нямаш договор ...

Днес ми се обаждаха от Виваком да съм подпишел 24 месечен договор ... баси ...

DDimitrov64 написа:За мен нещо не е изгодна този "БОБ".
Сметката е следната:10 повиквания дори 1 или 2 сек. си е 1,20лв х 30 дни = 36лв.

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Пон 24 окт 2011 23:15

Ако не говориш въобще,за кво ти е тоя номер изобщо

Баси логиката :063:

Добър ден,много ми е дебела сметката!!!
-Ми не говорете

Тая новата тарифа начи е само за хора дето не говорат.Айфон дават ли на изплащане поне да се фука човек пред момите по кафетата като нема да говори

mhihi

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Вто 25 окт 2011 16:45

Matematiks написа:Ако не говориш въобще,за кво ти е тоя номер изобщо

-Ми не говорете

Тая новата тарифа начи е само за хора дето не говорат.Айфон дават ли на изплащане поне да се фука човек пред момите по кафетата като нема да говори

mhihi

Не дават :roll: Аз днес пуснах искане за прехвърляне на номера,щото от класическия Ментел се опитаха да ме изклатят за пореден/последен път. Имах колебания дали да ги зарязвам ,но в офиса им във Велинград един "младеж" ми ги заличи със замах mhihi :012:

Потребителски аватар
HOMEP OCEM
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HOMEP OCEM » Вто 25 окт 2011 17:00

HOMEP OCEM написа:А някой знае ли дали BOB номерата могат да се добяват към семейство и приятели на мтел

Да си отговоря сам - не може :не:

vw_motor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_motor » Нед 06 ное 2011 15:51

Боб изпащат ли хартиена разпечатка/фактура?

Потребителски аватар
IceHeart
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.8 AGN

Мнениеот IceHeart » Нед 06 ное 2011 16:01

vw_motor написа:Боб изпащат ли хартиена разпечатка/фактура?

сметка

Информация за сметката си ще получите на тел.123, в специалното bob меню във вашия телефон и в интернет страницата ни. Плащането на сметката става във всеки bob магазин или с директен дебит. :mrgreen:

Потребителски аватар
kossel

Мнениеот kossel » Нед 06 ное 2011 17:43

Аз се регистрирах за плащане през ипей :applause:

vw_motor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_motor » Нед 06 ное 2011 17:58

Не ме разбрахте :deal
Искам да знам децата/жената с кой и колко говорят затова питам за разпечатка :screwy mhihi
Както е сега :Mr Green Fun

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Сря 09 ное 2011 17:55

Matematiks написа:Ако не говориш въобще,за кво ти е тоя номер изобщо

-Ми не говорете
...

Аз пък се замислям за майка ми примерно. Тя вече е достатъчно възрастна и има телефон за да има връзка все пак. Тя примерно не говори, като ми звънне затварям и я набирам (че имам хиляди безплатни минути). Сега е с прима и периодично зарежда за да не спрат картата. Ето фасула мисля, че е добре за нея. И ако все пак и се наложи да се обади може спокойно да го направи.
Та винаги има нужда от номер дори и да не говориш

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Чет 10 ное 2011 17:34

ISRalien написа:
Деактивация на Гласова поща 3,90 лв.
Смяна на потребител 12,00 лв.
Обединяване/разделяне на абонаменти 6,00 лв.
Eднократна подробна месечна справка за минал период до 12 месеца – доставка на адрес 4,90 лв.
Eднократна подробна месечна справка за минал период до 12 месеца – на електронен адрес 0,60 лв.
Смяна на SIM карта в случай на кражба, загуба, механично увреждане или блокиране с PUK код 9,90 лв.
Свързване след временно спиране заради неплатени фактури 0,60 лв.
Предоставяне на PUK код 2,40 лв.

Не, че са определящи, ама е добре и тия работи да ги четете...

Пропуснал си точката, в която пише, че ако карта БОБ не се проведе разговор за период от 6 месеца тя се изключва и абоната няма право на друга карта БОБ.

Потребителски аватар
zloby3400
Автомобил: Golf III
Двигател: AEK 1996
Контакти:

Мнениеот zloby3400 » Сря 30 ное 2011 13:16

Аз вчера звъня на *88 и казвам че искам да се отказвам и да минавам на ВОВ. Питаха ме защо така - ами последнич месец съм разговарял 110 минути, половината от който в "Семейство и приятели" /имам 500 безплатни минути към тях/ и платих сметка 33 лева - 15.90лв. месечна такса, другото разговори. Та им казах че ако съм към ВОВ за тези 110 мин. ще платя 13,20 лева. Обясниха ми как да си прекратя договора и след 10 минути ми се обажда един младеж пак от Мтел и ми предлага веднага да премина на друг план - 9,90 лв. месечна такса + 100 мин. безплатни към всички мрежи, ма понеже съм бил голям убавец той ми давал + още 50 минути безплатни пак към всички мрежи и това всеки месец до края на договора /една или две години/. След изчерпването на тези безплатни минути цената е 0,29 лв. на минута към всички оператори. Всички цени до тук са с ДДС. Простата сметка показва че ако не надвишавам тези 150 минути на месец този план е приблизително равен на BOB, така че се съгласих за една година пък да видим...
ПП: Споменаха също че тези предложения се правят лично и че такъв абонаментен план с 150 мин. в момента не съществува, имало някакъв план Актив Старт или нещо такова с месечна такса 9,90 лв и 100 мин. Така че ако някой го устройва този план да им звъни и да казва че иска да прекратява договора, пък ако е още по-голям убавец и от мене, може и повечко минутки да му предложат heavy metal zork

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Сря 30 ное 2011 19:35

Аз пък отидох в Мтел и поисках да си взема някакъв телефон за натрупаните точки Мтелклуб ,като споменах че не зная колко са.Миииии...дай девет лева и взимаш Нокия неква за 59.Питах колко точки имам "мииии.....той колегата да види миииии..."...колегата каза с половин уста на колежката "е тука гледай 2500 отстъпка попълваш..." ... на мене обаче нищо... викам колко точки имам? "...миии...то и една прима карта върви с тоя телефон ..." Аз пък случайно знаех ,че са някъде 6000 ,което ще рече стотина лева(пишеше го на последната фактура)обаче пусто не обичам да се карам с тарикати... и така...на другия ден си пуснах искане за прехвърляне на номера ...към Мтел mhihi mhihi ...така де ....към БОБ mhihi

Потребителски аватар
kossel

Мнениеот kossel » Сря 30 ное 2011 19:49

icoico написа:Аз пък отидох в Мтел и поисках да си взема някакъв телефон за натрупаните точки Мтелклуб ,като споменах че не зная колко са.Миииии...дай девет лева и взимаш Нокия неква за 59.Питах колко точки имам "мииии.....той колегата да види миииии..."...колегата каза с половин уста на колежката "е тука гледай 2500 отстъпка попълваш..." ... на мене обаче нищо... викам колко точки имам? "...миии...то и една прима карта върви с тоя телефон ..." Аз пък случайно знаех ,че са някъде 6000 ,което ще рече стотина лева(пишеше го на последната фактура)обаче пусто не обичам да се карам с тарикати... и така...на другия ден си пуснах искане за прехвърляне на номера ...към Мтел mhihi mhihi ...така де ....към БОБ mhihi

Правилно, много хора се дразнят когато им звънят от МТЕЛ или те трябва да звънят на МТЕЛ, от 250 контакта в сим картата имам само 10% на мтел

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”