проблем голф 3 тди-претриса
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблем голф 3 тди-претриса
здравейте колеги,имам следния проблем,като подам газ колата претриса,сложихме друг дебитомер,но пак същото,голфа е 1з мотор,закачихме на комп. и той показа че няма достатъчно налягане във въздуховодите,там ми казаха,че могат да са много работи и ми предложиха да ги изчистят,но незнам дали ще се оправи.моля някой ,ако е имал следния проблем да ме насочи по конкретно от какво може да е
Re: проблем голф 3 тди-претриса
Най-вероятно трябва да ти се чисти помпата. За 1з знам, че като се зацапа помпата и почва да придърпва. Работата е специфична, отиди при някой който разбира, че иначе 

-
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря колега,само да знам къде да го търся този добър майстор? аман от майстори,само гледат парите да ти вземат
-
- Автомобил: Passat
- Двигател: BMP
чистихме помпата на едно 1Z,но проблема с притрисането остана.Оказа се че след като се откачи датчика на километража от ск. кутия проблема изчезва.Но дотук.Като цяло,няма решение,или поне така твърдят форумните майстори,или не казват(та няма всичко сами да си правим я
).Пробвай да откачиш датчика за който ти споменах,и ако не се оправи тогава търси проблема в помпата.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Доста често при проблем с помпата при откачане на датчика проблема изчезва, но е по-добре да се изчисти помпата и ако не се оправи да се търси друго, но пак е свързано с горивоподаването ако след чистенето не се оправи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега,къде чисти помпата в Пловдив ли?
-
- Автомобил: Passat
- Двигател: BMP
колега,къде чисти помпата в Пловдив ли?
Да,в Пловдив.Пред блока на паркинга, свалих средната част с елекрониката.После почна играчката.Едни жици се късат,щото не са запоени,изчиства се от стружки и гняс,запояват се жиците и се събира всичко по обратния ред.Настройка с vag com ще иска,щото може да не запали(там са едни млг.),няма значение.
Но,както ти казах....тресенето остана.Zinoto писа,ама не каза...интересно

Върни се в “Дизелови агрегати”