Здравейте колеги днес спря да ми свети таблото и врътките за парното проверих веднага бушончета крушки всичко здраво и почнах да гледам буксите всичките са си вързани но на реголирането на светлината на таблото копчетата парно ми направи впечатление, че я няма нее закачена дали е възможно да е от нея щото на един пасат б5 бяхме забравили да сложим тази букса и не светеше но проблема на мен е че нея намирам тази букса и направо откачам
Таблото светна както и всичко друго, (врътките за парното и всички други копчета) днес разглобих пак всичко на ново и напръсках с контаткен спрей и всичко е ок.
Здравейте колеги,днес и аз се сбъсках с такъв проблем,не свети нито-километраж,нито-парното.Извадих копчето,разглобих го видимо-нищо,напръсках го с контактен спрей и тръгна,но след няколко включвания отново спря.Съмнява ме че не е само нагорели или замърсени пътечки. А за колегата дето се чуди за маката буксата тя е за регулиране на фаровете-нагоре,надоло.
аз изолирах това за регулиране на светлината на таблото и ги вързах направо за габарита не знам иначе от какво може да идва този проблем иначе понякога светнеха понякога не светят, ако разбереш от къде идва този проблем свиркай
Да ти кажа честно,цял ден си играх с това копче,бях го разглобил тотално и нищо,ама нищо.Накрая ми писна и го вързах към габаритите и приключих за сега,че се изнервих.