Проблем с контактния ключ-решено,нов патрон
- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
Проблем с контактния ключ-решено,нов патрон
Днес оставих колата на паркинга,връщам се,въртя да запаля и....дърво.Ключа стига до положение контакт и по-натам не иска.Все едно нещо го спира да иде на положение стартер.Пробвах с друг ключ-не. Поразвъртях насам -натам-пак не стана.Бутнаха ме,запалих и се прибрах. Как се сваля тая ключалка,трябват ли специални инстррументи,и може ли временно да паля с някакво копче или нещо такова.предложения.
Последна промяна от stefarata на Чет 10 ное 2011 16:50, променено общо 1 път.
- stefarata
Re: Проблем с контактния ключ-Голф 3
van4ooo написа:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=15260&hilit=%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B4
viewtopic.php?f=59&t=59215&hilit=%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B4
използвай търсачката
а кои са точно двата кабела,които трябва да отидат към бутона че нещо не схванах на тая схема и трябва ли да свалям волана за да направя процедурата.
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Схемата даже е цветна кабелите през бутона са тези на 30 и 50 клема на клемореда.
- stefarata
а може ли да го вържа бутона без въпросното реле??
-
- Автомобил: Golf 3 GT
- Двигател:
колега защо не отидеш до някой магазин с авточасти и да си вземеш нов клеморед за контактния ключ,според мен в него е причината,цена около 5-6лв
става въпрос за пластмасовия клеморед отдолу на ключа за палене на него се закача буксата
става въпрос за пластмасовия клеморед отдолу на ключа за палене на него се закача буксата
- stefarata
така,свалих целия волан отдолу дето е на шлици.С малка отверка свалих клемореда и се оказа че не е от него. Проблемът е в ключалката(патрона,патронника,нещо вътре в капсулата).Мисля да взема целия волан и да го занеса на ключар,щото не знам къде да разпробия,за да ивадя патрона.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”