Май темата се измести в друго направление. Както и да е - тези снимки за мен са потресаващи това да убиеш по такъв жесток начин е извратено. ДАли ще е куче , пингвин , тюлен няма значение кръвтта им е все една и съща. Такива хора биха убивали всичко живо без да им мигне окото , било хора и животни и те са увредени психически.
А сега за вегитариянството.
Ако вие сте заклет вегетарианец, то вашето дете вероятно ще страда от недостига на витамините Д, В12 и калций.
Не съм съгласен пак го казвам брат ми е вегитарианец от 11 г. (просто защото видя как жестоко се коли прасе и това го потресе ма както и да е ) и хич не е болнав даже е по-дебел от мен а аз гоня 100кг.
Дъщеря му пък е доста живо и здраво дете.
Защо тогава организма и еволюцията е създала "кучешките зъби" при човека ,като те са характерни за хищниците.
Не си прав с това ти твърдение - специално зъбния статус при човек говори по -скоро за всеядно животно и най се доближава до свинята, но в никакъв случай до хищник. Мога доста да говоря по темата хищници и жертви щото това съм го учил 6,5 г. , но не смятам , че е нужно .
И все пак дори и най-първобитните хищници да сме водени от най-бесното чувство за глад ,НО подчинявайки се на природните закони не бихме правили подобни неща никога. Това е садизъм и тия хора трябва да се затварят или направо да се ...........