Колко пари мога да му взема?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Колко пари мога да му взема?

Мнениеот dready » Пон 11 сеп 2006 10:38

Замислил съм се да продавам колата ,но нямам представа колко пари мога да му взема.Колата е регистрирана на инвалид ,до изтичането на 3те години остава още година и няколко месеца.Знам ,че няма голямо значение ,но ще изброя и сменените части по нея.Все пак си мисля ,че е +

Колата е Голф 3 1.6mi ABU мотор 75 коня.1994г. 170 000км-след вноса само аз съм я карал.
ел. стъкла
ел. огледала
ел. шибидах
АГУ - BRC поставена в Италия (с индикатор на таблото)

Сменени част.
Съединител - Люк - на 8 000км

Комутатор с бобина
Бензинова помпа.
Радиатор
Тръбата която излиза от водната помпа.
Радиатора на парното
2 шарнира -нови
2 накраика
2 тампома (на носачите мисля ,че бяха)

Колата е поддържана идеално.Масло и филтри са сменяни точно на 10 000км.

Към колата има още ,почти чисто нови гуми (карани са 2 месеца само на сняг).гумите са Викинг.

Pioneer - 5600 MP
1 усилвател - тъндър (копието на V12)
JBl двукомпонентна система отпред
8" JBL на кора отзад
Елипси HERZ - пак на кората отзад
Туба с говорител Pioneer 306 C

По колата има забележки ,съвсем леко е подбита от град.Почти незабележимо.Единя заден калник е съвсем леко забърсан ,без да е огънат.

За момента нямам хубава снимка на колата.Всичките са вечер и не се вижда добре колата.

//ако има допуснати грешки ме извинете.

Последна промяна от dready на Пон 11 сеп 2006 11:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пон 11 сеп 2006 10:55

Никой ли не може да даде предположение ??

Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

Мнениеот K22 » Пон 11 сеп 2006 11:42

Ако е Пасат около 4500лв щом е без мито-има риск да не умре инвалида

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пон 11 сеп 2006 11:44

Колата е Голф 3 (голям пропуск май)
И 4500 с музиката ли ???

drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Мнениеот drmilendd » Пон 11 сеп 2006 15:26

Виж обявата на devil_vas, махни си митото и мисли. Да не забряваме, че неговата е с климатик, лети джанти и 2 години по нова. Ей това мисля аз.
Признавам си без бой, че от музики не разбирам. :wink:
Пък ако се отнася до мен, не бих карал кола на името на човек който не познавам, още повече да наброя сума ти пари за нея.
Ако пък е три врати...

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Пон 11 сеп 2006 16:26

dready написа:Колата е Голф 3 (голям пропуск май)
И 4500 с музиката ли ???
продавай квото можеш отделно и после пускай голфа на пазара -никой нищо няма да ти оцени ,всеки се пазари кат циганин и не го ебе ти кво си слагал по колата-както казват автотърговците ''бако иска като дойде да вземе перфектна кола ,да харчи малко ,да няма троп и да е ако може за 1500лв '' :?

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пон 11 сеп 2006 16:28

landwarrior написа:
И 4500 с музиката ли ???
продавай квото можеш отделно и после пускай голфа на пазара -никой нищо няма да ти оцени ,всеки се пазари кат циганин и не го ебе ти кво си слагал по колата-както казват автотърговците ''бако иска като дойде да вземе перфектна кола ,да харчи малко ,да няма троп и да е ако може за 1500лв '' :?

Много си прав.Май наистина ще се продават гумите ,и музиката отделно.Няма да се циганя да сменям старите части.Аз лично съм доволен от количката не ме е оставила никъде ,но и не съм я оставил да тропне :)

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Пон 11 сеп 2006 16:39

dready написа:
landwarrior написа:
И 4500 с музиката ли ???

Много си прав.Май наистина ще се продават гумите ,и музиката отделно.Няма да се циганя да сменям старите части.Аз лично съм доволен от количката не ме е оставила никъде ,но и не съм я оставил да тропне :)
е аз кат тръгнах да продавам моя голф преди 4 м есеца продадох отделно абсолютно всичко което бях слагал ,само спортното окачване оставих щото не ми остана време да го сваля (джанти,музики,споилери,салон,табло,волан ,дръжки и кво ли още не ) после до дадох за 4000хил ,ама моя беше инвалитка :wink:

П.п отначало се пробвах да го дам така със всичко на тънки пари ама идват некви мишоци с по 2000лв в джоба и се правят на хитри -свалих всичко , дойде човека и го купи :D

devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Пон 11 сеп 2006 18:16

drmilendd написа:Виж обявата на devil_vas, махни си митото и мисли. Да не забряваме, че неговата е с климатик, лети джанти и 2 години по нова. Ей това мисля аз.
Признавам си без бой, че от музики не разбирам. :wink:
Пък ако се отнася до мен, не бих карал кола на името на човек който не познавам, още повече да наброя сума ти пари за нея.
Ако пък е три врати...

мойта обява не може да е мерител за другите, защото ако намериш ГТ с всичките му екстри по автокъщите на тази цена мога да те поздравя... вървят между 6700 и 7500 и то нов внос, което смятай, колко разправий ще имаш в началото. просто обявата съм е пуснал само в този форум нъкаде другаде, искам колата да отиде при някой който найстина ще си е гледа... а за мене съм замислил друго :D :wink:

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Пон 11 сеп 2006 18:50

landwarrior написа:
И 4500 с музиката ли ???
Това за съжаление е истината,и аз съм се зблъсквал с такъв проблем.Никой не го интересува какво си слагал и колко си дал за тази кола.Всеки гледа годината на производство и ЦЕНАТА независимо какво има в нея,така че разкачулвай всичко и я продай гола голеничка,а за цена не искам да предполагам за да не се разсърдиш.Един съвет ако мога да си позволя,преди да измислиш някаква цена за колата се замисли дали ти би дал толкова за нея ако не е твоя :wink:

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пон 11 сеп 2006 18:53

Аз лично съм я купил за 4400 и мисля ,че мога да и взема парите.Сега частите никой няма да ми ги признае ,но смятам ,че с гумите и музиката може да стигне до 6000/6200

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пон 11 сеп 2006 19:03

Махай всичко . Само цената и годините са решаващи :? .
Даже нагласени-хубави коли се продават най-трудно тук.

devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Вто 12 сеп 2006 19:01

dready написа:Аз лично съм я купил за 4400 и мисля ,че мога да и взема парите.Сега частите никой няма да ми ги признае ,но смятам ,че с гумите и музиката може да стигне до 6000/6200

да не кажа невъзможно, защото няма невъзможни неща, но трябва да имаш супер голям късмет да е дадеш за около 6000

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Вто 12 сеп 2006 19:09

devil_vas написа:
dready написа:Аз лично съм я купил за 4400 и мисля ,че мога да и взема парите.Сега частите никой няма да ми ги признае ,но смятам ,че с гумите и музиката може да стигне до 6000/6200

да не кажа невъзможно, защото няма невъзможни неща, но трябва да имаш супер голям късмет да е дадеш за около 6000
късмет не стига --> вудо магия трябва за да стане работата

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Вто 12 сеп 2006 19:22

Стефан е много прав.

Лично аз , ако си продавам колата имам чувството , че ше си взема половината стойност на колата само от нещата , които съм и слагал .

ППП

Стефане що не ми даде оня броня ве :evil: :evil: :evil:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”