Има ли истински МК4 R32 в България
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Има ли истински МК4 R32 в България
Аз бях видял една в Варна на едно пристанище тамън я бяха докарали я извадиха от 1 контейнер черна беше на цвят с кожи отвътре рекаро салон целия,два аспуха и т.н на километража не си спомням колко пишеше или 280 или 320...
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Кажи 300 и си стискаме ръцете
http://www.google.bg/imgres?q=golf+mk4+ ... x=54&ty=60

-
- Автомобил:
- Двигател:
Автора, пропуснал си преди две години едно бордо...
Възможно е да съм ама на такива коли преди 2/3/4 години имаше доста НЕ РЕАЛНИ обяви в Mobile.bg
Май истинска МК4 R32 в Българско няма и никой не е виждал/снимал. По нашият край има една Mk5 R32, засичал съм я за 3 години 3 пъти. Скоро не съм я виждал, може и да са я продали... 

morfei1 написа:Май истинска МК4 R32 в Българско няма и никой не е виждал/снимал. По нашият край има една Mk5 R32, засичал съм я за 3 години 3 пъти. Скоро не съм я виждал, може и да са я продали...
За Мк5 е ясен филма ама другата ни се губи или поне на мен

- mircho82
- Автомобил: Golf IV TDI GTI
- Двигател: ARL 2001
И аз съм се замислял доста често по този въпрос. MK5 R32 са вече доста в БГ,обаче няма четворка и аз несъм виждал,а повярваите ми пътувам много. Според мен доста бързо взеха да се сменят и ъпгрейдват модификациите на колите и поради това всеки преценява че е по дибре да си купи по нов вариянт. Както се случва и с петицата. Цените на читавите екземпляри доста се доближават MK4 и MК5. Който може да извади 24-25000лв за R32 MK4 той не би се поколебал да доплати още малко за MK5 R32,поне според мен е така. Не говорим за удряни, преправяни, събирани и пипани коли или такива където са били постоянно на магистралите - те си личат отдалече.
Последна промяна от mircho82 на Сря 09 ное 2011 1:35, променено общо 1 път.
- mircho82
- Автомобил: Golf IV TDI GTI
- Двигател: ARL 2001
Пък да не говорим за Golf R, вече и те се навъдиха.
http://topcars.bg/news.php?id=2924
Дай боже всеки му...
http://topcars.bg/news.php?id=2924
Дай боже всеки му...

Ама истината е една, оригинала си е R32 Mk4.
Спомням си когато за пръв път гледах някакво автомобилно предаване, мисля че по БТВ през 2002 или 2001, когато казаха, че VW планира на пусне в продажба въпросната модификация. Гледах като извънземен, като го видях
10 години по-късно, пак го гледам като извънземен и му се радвам също толкова много, въпреки че досега никога не съм го виждал наживо.
Спомням си когато за пръв път гледах някакво автомобилно предаване, мисля че по БТВ през 2002 или 2001, когато казаха, че VW планира на пусне в продажба въпросната модификация. Гледах като извънземен, като го видях

10 години по-късно, пак го гледам като извънземен и му се радвам също толкова много, въпреки че досега никога не съм го виждал наживо.
- shoko_boy
- Автомобил:
- Двигател:
аз работя в застрахователна компания и 5 MK4 R32 съм видял с наши номера и аз имам и стават 6 как няма

shoko_boy написа:аз работя в застрахователна компания и 5 MK4 R32 съм видял с наши номера и аз имам и стават 6 как няма![]()
![]()
Да си го караш със Здраве колега
- kolbasara
- Автомобил: Volkswagen Golf mk3
- Двигател: ABF-Turbo
shoko_boy написа:аз работя в застрахователна компания и 5 MK4 R32 съм видял с наши номера и аз имам и стават 6 как няма![]()
![]()
дай снимка на твоето Р32 да го видиме
- kat007
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU
![]()

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”