Мнения за бебешки колички ABC Design (Cobra)?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
chinadracon
Автомобил: VW Golf MK4
Двигател: AKL 1999
Контакти:

Мнения за бебешки колички ABC Design (Cobra)?

Мнениеот chinadracon » Нед 06 ное 2011 10:07

Здравейте на всички,
Интересуват ме преки впечатления на колеги, които имат опит в ползването на бебешки колички с марката ABC Design. Питам, защото в резултат на дълги издирвания тази марка ми е направила сравнително добро впечатление, но днес попаднах на линк от bgmamma, в който доста потребители се оплакват от проблеми по отношение на изработката (бързо износване на гуми, некачествени партиди) и леко съм притеснен. Моля, само колеги, които имат впечатление от тази марка да вземат отношение, мнения от сорта на "ти луд ли си, вземи си на...." няма да отчитам, по една или друга причина съм се спрял на тази марка. Моделът, който конкретно съм харесал, е Cobra.
http://www.abc-design.de/bg/produkti/tr ... cobra.html
Много благодаря предварително на отзовалите се! :beer

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Re: Мнения за бебешки колички ABC Design (Cobra)?

Мнениеот dlug » Нед 06 ное 2011 10:57

Ако искаш ми взимай мненито предвид, но все пак искам да отбележа, че седалката няма легнало положение и ние за това се отказахме от нея. За мен е сериозен недостатък.

Потребителски аватар
chinadracon
Контакти:

Мнениеот chinadracon » Нед 06 ное 2011 14:16

dlug написа:Ако искаш ми взимай мненито предвид, но все пак искам да отбележа, че седалката няма легнало положение и ние за това се отказахме от нея. За мен е сериозен недостатък.

Благодаря за мнението, наистина това е сериозен недостатък принципно. Доколкото си спомням обаче в магазина, в който гледахме конкретния модел, продавачът демонстрира пълно легнало положение, но може и аз да се бъркам нещо, не споря :)

kiril_bulgaria
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiril_bulgaria » Нед 06 ное 2011 14:22

Аз, като дядо на внуче, те съветвам да провериш дали количката влиза в багажника.
Както и на другите автомобили в семейството - (на дядовците и бабите, че и те ще разхождат детето)

Потребителски аватар
chinadracon
Контакти:

Мнениеот chinadracon » Нед 06 ное 2011 22:32

kiril_bulgaria написа:Аз, като дядо на внуче, те съветвам да провериш дали количката влиза в багажника.
Както и на другите автомобили в семейството - (на дядовците и бабите, че и те ще разхождат детето)

мерси, проверено е, става за голфито :)

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Нед 06 ное 2011 23:44

Количката е перфектна, взимай я :да:
Все пак е за година ползване мах, какви гуми, какви 5 лв. :horror:
Две-три колички съм сменил, всичко си е до жената...иначе повечето колички са еднакви.

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Пон 07 ное 2011 7:32

Колега,помисли че като порастне малко дребосъка и почне да се лашка наляво надясно, с тея три гуми си е на косъм от падането.Лично съм виждал в последния момент майката да хваща количката.Ние си предпочетохме нормалната с четири колела.

Потребителски аватар
chinadracon
Контакти:

Мнениеот chinadracon » Пон 07 ное 2011 14:30

Мерси колеги Asen_D и Plumber, че взехте отношение. За триколките, чувал съм, че това е принципно по-здравия вариант за нашите "европейски" улици, та затова се насочвам към триколка.
off: Колега Asen_D, аватара ти кърти! :lol:

Потребителски аватар
Tatrata
Автомобил: VW Polo 6N1
Двигател: ABF

Мнениеот Tatrata » Вто 08 ное 2011 7:45

Все пак марката ABC Design се води една от водещите. Каквото избереш ще е много добро и функционално :deal Аз съм набавил модела Мамба http://www.abc-design.de/bg/produkti/ko ... mamba.html
Погледни го и него.... Мой приятел го има и е много доволен. Не е за изпускане.

Потребителски аватар
chinadracon
Контакти:

Мнениеот chinadracon » Вто 08 ное 2011 11:10

Tatrata написа:Все пак марката ABC Design се води една от водещите. Каквото избереш ще е много добро и функционално :deal Аз съм набавил модела Мамба http://www.abc-design.de/bg/produkti/ko ... mamba.html
Погледни го и него.... Мой приятел го има и е много доволен. Не е за изпускане.

Много ти благодаря за мнението, точно такова очаквах да получа принципно! Иначе с жената твърдо сме се насочили към триколка, въпреки че се чуват и мнения против, но това е нормално. И честита радост още веднъж! :beer

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Вто 08 ное 2011 11:27

Колега, погледни за всеки случай и X-Lander. Ние сме с модела XT , и честно казано съм предоволен от избора на жената. Количката се бута по offroad пътища в Бояна и Волуяк и е страшно маневрена, стабилна и лесна за управление. Само иска периодично гресиране на колелата и помпане, и я буташ и въртиш с един пръст. :lol:
Има си летен, зимен кош, комарник, чанта, купихме допълнително чадърче и още няколко неща - пълно оборудване. Моделът е с изключително качествена и здрава сглобка на всички елементи! 8)
Определено е някакъв мит, че триколките са по-нестабилни, напротив няма такова нещо! :wink:
Е трябва да й свалям колелата, като я качвам в колата (старо Polo), но това е недостатък на мястото в багажника... :Mr Green Fun

Поздрави и успех в избора! :beer

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 09 ное 2011 13:46

nosex написа:Колега, погледни за всеки случай и X-Lander. Ние сме с модела XT :beer

И ние изкарахме бебешкото време точно с този модел /даже същия цвят/ и тая количка не е мръднала въобще а навъртя голям километраж особено по павета че малката така заспиваше най-лесно :lol: По препоръка на жената и кръстницата ни сега е с X-Lander но по-новия модел и също е много доволна от него! И в голф-а обаче свалях поне задните 2 колелета за да влезе под кората /но пък се сваляха с една ръка за секунди/ !

Върни се в “ОФФ-Топик - други”