Странно увеличаване на оборотите

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
IvoG
Автомобил: Golf III
Двигател: 2.0 AGG

Мнениеот IvoG » Пон 11 сеп 2006 11:28

Syncro написа:Аз това със стъпковото моторче отдавна го пробвах.Смених го - пак същата работа.На бензин всичко си е в нормите Празният ход е малко под 1000 оборота/мин. Тръбата ми е откачена. Като почне да си вдига сама оборотите като обърна на бензин и падат.Единственото което знам за моя двигател,че не работи като хората е че ми е мудна ламбда сондата (+ това,че температурата на двигателя ми е константа - 90 градуса след като загрее)

Странно :??? каде ще го търсим тоя проблем. И на мен ламбдасондата не ми е читава. Като ходих на диагностика ми казаха че си е заминала.

Потребителски аватар
Syncro
Автомобил: Passat 1.8T
Двигател: ANB 1999
Контакти:

Мнениеот Syncro » Пон 11 сеп 2006 22:18

Ами колегите да кажат как са им техните сонди.Ако и те са така да ги сменяме.Преди време казах в един сервиз да ми я сменят,ама те се не успяли да я развият и я зарязали Сега не й обръщам внимание

Потребителски аватар
goderzi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Странно увеличаване на оборотите

Мнениеот goderzi » Пон 13 авг 2012 10:46

Имаме Поло 16 i 75 кончета. По наклон на моторна спирачка само подава газ... Педала сам се натиска и се връща. Това го прави на газ и газта свършва по рано... това го прави от една седмица. Каква ще е тази дивотия? Как се мести педала на газта сам? Забелязвам че и оборотите са леко не-стабилни...

Върни се в “Автогазови уредби”