Колегата Martin_GTI пържи с 240 км/ч АБФ-а!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Абе не лъжат толкова много километражите
може да се засече, но аз по КАТ-аджиите се засичам, спирали са ме със 164 км/ч на магистралата и аз долу-горе с толкоз карах
. Мисля, че на по-новите коли с цел да не се изшиват много много, може и изкуствено да им слагат отклонение
Ама то може много лесно да се сметне, като се знаят оборотите и предавателните числа на кутията ...
Тук един фен, като му показах едно клипче от "Тракия" с 220 км/ч и той седна човек, видя оборотите, видя ми джантите, смята 5 минути и ми вика "Абе не си бил с 220, а с 217 км/ч
"
Иначе доста "бегачи" след 210 км/ч просто спират да вървят и са ме гледали опулено как минавам покрай тях

Тук един фен, като му показах едно клипче от "Тракия" с 220 км/ч и той седна човек, видя оборотите, видя ми джантите, смята 5 минути и ми вика "Абе не си бил с 220, а с 217 км/ч

Иначе доста "бегачи" след 210 км/ч просто спират да вървят и са ме гледали опулено как минавам покрай тях

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
на мен много ми се ще да се засеча по радар да видя примерно при 180-190-200-220 кво е отклонението -ама от кадеmusura написа:тях

П.П прави ми впечатление това че примерно голф 2 1.8 16V Г60 на километража му пише 280 а е 210коня ,пък абф-а е 150 и пише 260км

- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Верно че наистина е неговия голф,по кормилото го познах.Аз го карах като ми беше на гости и му виках че моя прави 240км/ч а той не вярваше а ето че е успял и той
Явно нещо го е барнал напоследък че като се качи на моя си изкара акъла и каза че ще ходи да го прегледа неговия понеже му беднееше нещо на високите ама като гледам е успял .Иначе машинката му е Номер 1 страшна е,уникални джанти 

- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Ами ок ще трябва да направим нещо аз онзи ден ви поканих ама вие бяхте в София да купувате кола от друга марка (да не и споменавам марката,че да не стане реклама
) и не можахме да се видим,обаче имаше представител от Сливен който дойде специално за събора и почерпи дори.Така че ако дойдем ще трябва хем да ви черпим хем да ви покажем как се кара
http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... c&start=15

Последна промяна от rusiq_24 на Пон 11 сеп 2006 22:52, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”