Трябва ли VW да се включи във Formula1
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
в рали Ауди Куатро е мачкало години подред, докато не са въвели ограничения в конете и килограмите, защото аудито е било непобедимо.
Отделно пистовите шампионати - съвсем скоро на ЛьоМан спечели дизелака ни
Шкода и Сеат се редуват във WRC, така че VAG си имат традиции в моторните спортове и си е редно да се включат и в Ф1, особенно в момент като този (BMW и Mercedes са сравнително зле)
Отделно пистовите шампионати - съвсем скоро на ЛьоМан спечели дизелака ни

Шкода и Сеат се редуват във WRC, така че VAG си имат традиции в моторните спортове и си е редно да се включат и в Ф1, особенно в момент като този (BMW и Mercedes са сравнително зле)
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Rabbit_TDI написа:Говоря за ФВ ,а не за ВАГ
е то си е едно и също

В случая с Ф1, доколкото съм запознат, ще се казва Audi

Според мен първоначално трябва да се включат само като доставчик на двигатели ,дори и не с тяхната марка ,за да натрупат опит и информация.Общо взето трябва да постъпят както постъпиха мерцедес -първо двигатели-илмор/мерцедес под прикритие/ в кола на заубер после вече си влязоха официално с двигател с тяхната си търговска марка и в екип със силния тим на макларън направиха няколко много силни сезона.Просто такива реномирани автопроизводители не могат да си позволят да влязат просто ей така във Ф1 и да са посредствени,влияе лошо на имиджа на марката.Общо взето влязат ли трябва да са първи или поне сред елита с шанс да станат първи някой път
.

...
мисля че продажбите и имиджа на марката не налагат необходимост....при посредствени резултати дори биха били една много скъпа антиреклама...защо едно харли дейвидсон не участва в супербайка.
какво общо има формула 1 с продукта на фирмите който предлагат???мисля че ралитата са няколко идей по близко до серийните автомобили.
формула 1 си е акционерно дружество с комерсиялна и търговска дейност,( с нищо по различна от кеч федерацията-примерно) . просто патуваща трупа която изнася представления.
верно че е хубаво да се разтовариш като гледаш шумахер ,след което да качиш шкембе на новата си фиат панда гордо към къщи,,,бе не е толко хубаво,,малоумно е
какво общо има формула 1 с продукта на фирмите който предлагат???мисля че ралитата са няколко идей по близко до серийните автомобили.
формула 1 си е акционерно дружество с комерсиялна и търговска дейност,( с нищо по различна от кеч федерацията-примерно) . просто патуваща трупа която изнася представления.
верно че е хубаво да се разтовариш като гледаш шумахер ,след което да качиш шкембе на новата си фиат панда гордо към къщи,,,бе не е толко хубаво,,малоумно е
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”