Зимни гуми...........

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Нед 10 сеп 2006 10:07

Е не бъдете толкова строги с "градския" де ..... :lol: я как му скочихте.... за търсачката сте прави , верно има много писано, само че не е зле понякога леко да се "подмладява" инфото за всякакви консумативи - идват нови имена, нови цени... .... и най- вече - нека има мир тука , нали всички сме от vw мафията :)

А за гумите ( от оффтопици щях да забравя :oops: ) Малоя е гумата на прилично качество с прилична цена... то и там има модели които са по добри и по скъпи ама за марката говоря ( миналата година се начетох с инфо от форума, взех си такива и не съжалявам)

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Нед 10 сеп 2006 10:28

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 22:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Нед 10 сеп 2006 10:38

Ето един сайт - на вниманието на готиния/за зимни и летни гуми/ с молбата да не се впряга от ОСТРОУМИЯТА ми - след по-дълго пребиваване във форума ще разбере колко е досадно дублирането на теми! :handshake http://www.sicherbestellen.de/cgi-bin/r ... 1540249000 Успех в избора и при общуването с колегите от форума!

Потребителски аватар
gotin_83
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gotin_83 » Нед 10 сеп 2006 11:11

благодаря за сайтовете но се съгласете с мен че също е досадно когато човек има нужда от помощ за нещо и както е в случая не можа да намери нищо в търсачката можеби защото не знае точно как да я използва някой който може да му помогне вместо да го направи да се прави на велик или както се е случвало и в предни теми се поправят правописни грешшки и тн. според мен форума е да си помагаме а не да се мерим кой какво може и какво не нито сме на испит по български нито по информатика . извинявам се ако съм обидил някого но според мен нещата са такива трябва да се научим да бъдем по търпеливи към околните замислете се :!: :wink:

Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Пон 11 сеп 2006 8:12

Аз зимата се качвам доста по планините и с Dunlop SP Wintersport M3 никога не съм имал проблеми. Но всичко зависи от това с какви пари разполагаш. :D

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 11 сеп 2006 15:54

А за ниския ценови клас, колега, ти препоръчвам Дебика Фриго 2. Аз бях с тези миналата зима и не съм имал никакъв проблем никъде! Цена около 85 лв/бр.

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Пон 11 сеп 2006 16:02

Последните зимни тестове на ADAC
Предпочитам да се доверя на тях и затова тази зима най-вероятно ще карам с Ultra Grip 7, въпреки цената им.

Потребителски аватар
gotin_83
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gotin_83 » Пон 11 сеп 2006 17:18

днес бях в един магазин да питам за цени и за съвет там ми казаха че yokohama са най добри в смисъл че дори поршетата завотско излизали с тях някой знае ли дали е така наистина иначе цената за 185/60/14 е между 120 и 130лв. което ме устройва ама ако можете ми помогнете да разбера дали ми казват вярно защото на продавач и на жена не може да се вярва :wink: :wink: :wink:

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Пон 11 сеп 2006 17:43

Аз не разбирам много от гуми ама знам само от хора които се занимават с това че вида ли гуми Тигар да бягам колкото мога :lol: Иначе преди бях с Мишелин пилот а сега съм с Тойо и да ви кажа с Тойото съм по доволен (става въпрос за летни) А за зимни съм чувал че Ласата била много добра ама само зимните :wink:

Потребителски аватар
Boko*
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Boko* » Пон 11 сеп 2006 20:31

Gislaved is the Best!!! Трета година ще ги слагам не е мръднала откъм еластичност. Но стопли ли се времето - сваляй.

Потребителски аватар
spirof
Автомобил: Audi A4 B5
Двигател: ADR 1998
Контакти:

Мнениеот spirof » Вто 12 сеп 2006 0:10

имам наблюдение върху три марки зимни гуми
Дънлоп винтерспорт,Ласа Сноуъейс 2, Марангони Метео есц,
според мен ласата може да е зимна гума но само за сняг,на мокро не се държи добре и трудно спира,купих ги защото послушах един приятел,сега ги търкалям отзад,там поне не се чуват-на мокро издават много специфичен звук,
със дънлоп винтерспорт си взех голфа от германия-чудесно се държи автомобила и на мокро и на сняг,но след като се износиха не ми се даваха 150лв за гума и си купих марангони метео-доволно поведение на пътя особено при по висока скорост на мокро, миналата зима нямаше много сняг но мога да твърдя че на лапавица дърпат и спират
все пак марки и модели много жсеки купува каквото му е на сърце и по джоб,за зимата според мен по важно е гумата да е с голям грайфер,по възможност нова

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”