Голф3 - Спортна седалка - монтаж?
- kapakacherenmat
- Автомобил:
- Двигател:
Голф3 - Спортна седалка - монтаж?
Колеги,намерил съм си спортна седалка от друга кола но тя няма шина за монтаж,шината от моята оригиналната седалка няма ли да стане на спортната?Колата ми е Г3 ??
- vw__fen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Спортна седалка - монтаж?
Става ама само с преправяне. Размонтирваш шината от оригиналната ти седалка и е монтираш някак си на спортната
има колеги който са слагали разгледай темите
има колеги който са слагали разгледай темите- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Така без да си дал никаква информация за въпросната седалка, надали някой ще може да ти помогне с нещо..Поне кажи от каква кола си я свалил? Снимки, нещо?
- kapakacherenmat
- Автомобил:
- Двигател:
Weezy написа:Така без да си дал никаква информация за въпросната седалка, надали някой ще може да ти помогне с нещо..Поне кажи от каква кола си я свалил? Снимки, нещо?
Още не съм я взел седалката,в Опел тигра е на оригиналната шейна
http://www.tuning.bg/forum/download/fil ... &mode=view
това е седалката !!
- kapakacherenmat
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги,взех друга седалка 
ето тази,въпроса ми е,как да стане монтирането на голф 3,как е хваната оригиналната седалка на колата и какъв е варянта за монтирането на тази ????
ето тази,въпроса ми е,как да стане монтирането на голф 3,как е хваната оригиналната седалка на колата и какъв е варянта за монтирането на тази ????
-
G60
Не знам за кво ги слагате тия седалки
На писта или на рали ще я караш тая кола ,че да имаш нужда от такова корито.
Освен всичко друго е много непрактично а качването и слизането в кола с такава седалка си е живо мъчение,на всичко отгоре трябва да забравиш ,че някои може да влезе от зад през твоята врата
Относно въпроса ти:Разглобяваш шините които са от страни на седалката и ги монтираш с болтове за пода на колата.
После монтираш седалката обратно на шините,много е важно да определиш предварително точното положение на сядане защото при този тип седалка няма възможност за настройки. Оригиналното захващане на твоята седалка в случая не ти върши абсолютно никаква работа
Освен всичко друго е много непрактично а качването и слизането в кола с такава седалка си е живо мъчение,на всичко отгоре трябва да забравиш ,че някои може да влезе от зад през твоята врата
Относно въпроса ти:Разглобяваш шините които са от страни на седалката и ги монтираш с болтове за пода на колата.
После монтираш седалката обратно на шините,много е важно да определиш предварително точното положение на сядане защото при този тип седалка няма възможност за настройки. Оригиналното захващане на твоята седалка в случая не ти върши абсолютно никаква работа
- kapakacherenmat
- Автомобил:
- Двигател:
Колега G60 мерси за отговора ти,утре ще се монтира седалката,а относно това дали ще ми е удобно с тая седалка за пътници,аз ще ти отговоря никои не се качва от зад защото много друса от окачването : )и си се возя сам .. ходя си с нея на работа и така
Мерси за бързия ти отговор 

- Koko95
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: ATD
G60 Има и начин да се направи да се движи коритото но само напред назад. А това с качването на хора отзад , еми така е като карате коли стани да седна 

-
G60
Естествено ,че може да се направи и да се движи. Всичко може да се направи
Но този модел седалка е направена да стои фиксирано (неподвижно)
Но този модел седалка е направена да стои фиксирано (неподвижно)
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
И аз съм се чудел...за кво им е на хората корито дето е направено да те държи при 4-5g..във ежедневният им автомобил....тея пари могат да се инвестират в нещо къде къде по полезно и приятно
- kapakacherenmat
- Автомобил:
- Двигател:
ZeroCool написа:И аз съм се чудел...за кво им е на хората корито дето е направено да те държи при 4-5g..във ежедневният им автомобил....тея пари могат да се инвестират в нещо къде къде по полезно и приятно
Нещо по темата ???Или само спамите?!?!
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
kapakacherenmat написа:ZeroCool написа:И аз съм се чудел...за кво им е на хората корито дето е направено да те държи при 4-5g..във ежедневният им автомобил....тея пари могат да се инвестират в нещо къде къде по полезно и приятно
Ми ние по темата говорим.....опитваме се да ти налеем акъл.....ти пробвали ли си да влезеш и излезеш два три пъти от кола с такава седалка? Предполагм че го правиш от чиста гъзария....не толкова от необходимост.....
- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
kapakacherenmat написа:ZeroCool написа:И аз съм се чудел...за кво им е на хората корито дето е направено да те държи при 4-5g..във ежедневният им автомобил....тея пари могат да се инвестират в нещо къде къде по полезно и приятно
Кое по темата колега? Темата ти в правилния раздел ли е според теб?
Каква оптика има в една седалка?
Иначе по тамата, мисля си че я слагаш само от гъзария и колата ти да изглежда като спортна, ако е така, по добре първо оправи двигателя и тогава мисли за седалките

- Koko95
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: ATD
Какво спортно има в това корито? Че като покараш повечко изтръпваш ли?
И аз бих си сложил корито щот сядам при пасажера като правя донъти ама ови широко корито трудно се намира и е доста трудно влизане и излизането от него 
И аз бих си сложил корито щот сядам при пасажера като правя донъти ама ови широко корито трудно се намира и е доста трудно влизане и излизането от него Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”