PACH Мисля си че горепосочената кора е за GOLF Дизел или е за друг двигател за моя не стана не знам. Моята изглежда различно. На тези ги няма процепите за климатроника и не пасват перфектно. Даже и тази купешката най в дясно която е 80лв. Но е доста по трошлива и тънка от тази на BUHALA.
Повече инфо тук. PKW 1H0 825 235 > PP GF този номер отговаря на
VW GOLF III/VENTO (1HX0) 10/91-09/97 MOTORSCHUTZ UNTEN passend nur für DieselUnser bisheriger Preis: 151лв, с отстъпката Sonderpreis: 129лв. без доставка и по днешния курс. При BUHALA цената мисля беше 50лв. доста по добра.
Не съм 100% убеден но си мисля подобни щуротии. Мога да покажа снимка от моята кора преди да си я купя. Корите под двигателя и под капака са от VW Passat Diesel. Балансиращата тежест на мотора трябва да се жертва и да се демонтира. С нея не може да се монтира кората. Поне при мен не стана.

...

Тази кора пасна идеално на пасата. Ще снимам като съм на подемник за да я има и с оригинален номер. Но като цяло съм много доволен. Нямам обичайните проблеми вече. Ремъците не ми свирят хидравликата си работи нормално. От време на време като се намокри ама наистина много като газя дълбока вода ми светва удивителната и си мисля че е от датчиците на накладките не съм сигурен. Купих си защитните тенекии на дисковете отзад и отпред. Задните са към 163лв. с отстъпките които успях да докопам. Предните са 68лв. мисля и тях още не съм ги монтирал.
Ето снимка

Това е преди да я купя.

А тази снимка е след като я измих с пароструйка и обезмаслител от OMV

Зимата ползата е голяма. По бавно изстива колата и по бързо загрява. Лятото не знам сигурно няма много полза.
За двете кори платих 60лв. иначе казано по 30 на парче. Още веднъж струва си и ги има фабрично по дизелите.