Ново поскъпване на ГО
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ново поскъпване на ГО
Докога бе, докога че ни доят тия пиявици... 

- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
nosex написа:Докога бе, докога че ни доят тия пиявици...
Докато не станем като гърците единни и не започнем да си отстояваме исканията-дотогава!
Това няма да стане никога
- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
Vidol Nikolov написа:nosex написа:Докога бе, докога че ни доят тия пиявици...
Докато не станем като гърците единни и не започнем да си отстояваме исканията-дотогава!

Същата работа е и с цената на бензина-протести,протести...нема вече протести...
tisho_psg написа:Vidol Nikolov написа:nosex написа:Докога бе, докога че ни доят тия пиявици...
![]()
![]()
![]()
![]()
Същата работа е и с цената на бензина-протести,протести...нема вече протести...
Тук ефект от протести няма,това лято цяла една седмица цяла България протестираше срещу двойните стандарти,какво стана,стотици младежи бяха арестувани и бити,ефект никакъв,а й кой протестираше - ученици и младежи до 25г.,мъжете се бяха скрили,аз в Пловдив всеки ден бях,един не видях,ама това е друга тема,а с бензина какво стана,10 човека зареждат за по левче,напомпват си гумите,измиват си прозорците и всички решиха,че така цените ще паднат,ми то така не става брат!
Дизелът удари 2.50,догодина и 3лв. ще стане,при същите заплати,айде честито

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Vidol Nikolov написа:nosex написа:Докога бе, докога че ни доят тия пиявици...
Да ама византийците са свикнали цял живот да им сипват с голямата лъжица манджа дето друг я е сготвил и сега реват зверски като дойде време да плащат сметката ! Така че точно тия не ми ги давай за пример ! Не е проблема във високите вноски а в това че после ако недай си боже трябва да взимаш пари от такава застраховка плащат все едно са събрали по 2 лева от кола а не по 200 но това с протести няма да се оправи а само със съд !
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
По въпроса за горивата... в момента акциза е грубо 70ст/1л. Искат да го правят 1,50, такаче се стягайте, сваляйте гащите и си купувайте вазелин с мирис на теменужки... Колкото до ГО, не ми пука, имам добър доход... баси колко мога да пия 

- calm
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
Статистика за ПТП
2007г.- 8010
2008г.- 8042
2009г.- 7065
2010г.- 6610
Статистика за ПТП по вина на водача
2007г.- 7623
2008г.- 7701
2009г.- 6781
2010г.- 5746
След като е вече не могат да оправдават поскъпването на ГО с увеличаване на броя произшествия (както някои се опитваха да го направят през 2008-2009г.) и ръста при обезщетенията
, родните застрахователи извадиха ново фундаментално заключение- цената на ГО е наложително да бъде увеличена, поради факта, че румънците идвали в БГ да купуват автомобили
Смешно, смешно, та чак трагично. На фона свития в пъти автомобилен пазар през 2010, може да се каже, че съседите са купили и регистрирали в България толкова много автомобили, и са направили толкова много ПТП в Румъния, и в последствие поради по- високия стандарт и изплатени умопомрачителни суми като обезщетения на съседите, докарало застрахователите до просешка тояга, СЕ НАЛАГА УВЕЛИЧЕНИЕ С ДО 10% НА ГО ЗА 800 000 БЪЛГАРИ.
Търсих, но не намерих, статистика и за румънци купили автомобили от БГ и управлявани в Румъния. По- добре и да не намеря.

2007г.- 8010
2008г.- 8042
2009г.- 7065
2010г.- 6610
Статистика за ПТП по вина на водача
2007г.- 7623
2008г.- 7701
2009г.- 6781
2010г.- 5746
След като е вече не могат да оправдават поскъпването на ГО с увеличаване на броя произшествия (както някои се опитваха да го направят през 2008-2009г.) и ръста при обезщетенията

Смешно, смешно, та чак трагично. На фона свития в пъти автомобилен пазар през 2010, може да се каже, че съседите са купили и регистрирали в България толкова много автомобили, и са направили толкова много ПТП в Румъния, и в последствие поради по- високия стандарт и изплатени умопомрачителни суми като обезщетения на съседите, докарало застрахователите до просешка тояга, СЕ НАЛАГА УВЕЛИЧЕНИЕ С ДО 10% НА ГО ЗА 800 000 БЪЛГАРИ.
Търсих, но не намерих, статистика и за румънци купили автомобили от БГ и управлявани в Румъния. По- добре и да не намеря.

- vlast_vd
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Май месец бях в Корабиа. В това градче колите с български ДКН бяха поне 80% (имаше от всички северни областни горе-долу по равно). Някой ще кажат, че това са много коли- да много са, но в Крайова бяха изключителна рядкост, което ще рече, че български ДКН се използват предимно в пограничните райони.
Колко щети да изплащат нашите застрахователи в Румъния?
Аз съда, че не са много, защото в България на пешеходна пътека е рисковано да пресечеш, а там имам да измина поне 5 метра до пешеходната пътека, а шофьорите вече са спрели, за да ми дадат път. Тук, в България, като стъпиш на пешеходната пътека и ставаш невидим, направо изчезваш от платното за движение. По това съда, че румънците не са по-рискови шофьори от нас. А от друга страна и те си плащат вноските по ГО, не им ги дават безплатно.
В крайна сметка пак ни носат от 9 кладенеца вода, за да утолим жаждата си с по-скъпа ГО.
Колко щети да изплащат нашите застрахователи в Румъния?
Аз съда, че не са много, защото в България на пешеходна пътека е рисковано да пресечеш, а там имам да измина поне 5 метра до пешеходната пътека, а шофьорите вече са спрели, за да ми дадат път. Тук, в България, като стъпиш на пешеходната пътека и ставаш невидим, направо изчезваш от платното за движение. По това съда, че румънците не са по-рискови шофьори от нас. А от друга страна и те си плащат вноските по ГО, не им ги дават безплатно.
В крайна сметка пак ни носат от 9 кладенеца вода, за да утолим жаждата си с по-скъпа ГО.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
без политика в темата, моля
скъпо, скъпо, у англия е по-скъпо
скъпо, скъпо, у англия е по-скъпо

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
163 лв днес я сключих...мръднала е нагоре като цяло,но все още е поносима.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
на 9 Ноември 2011 год направих моята. 236 лв. със зелена карта за 1.8 мотор. Да ни е честито.
Като гледам всичко почна да скача. От вчера Дизела е вече 2.51лв.
Като гледам всичко почна да скача. От вчера Дизела е вече 2.51лв.
- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
Днес за 1.9ТДИ 178лв и ако си стар клиент и без ПТП бонуса е зелена карта.ДЗИ
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”