GodLike написа:А каква е цената? Преди време мислех да си купувам Филипс и съм почти сигурен, че модела беше същия, но цената около 70лв за две крушки ме отказа. Сподели, ако обичаш, разликата в светенето в сравнение с Найтбрейкър като ги сложиш.
Взимам ги чрез мой приятел, който има магазин за авто части, излизат ми 40лв и двете, за горепосочения Philips говоря,ще ги пратят от складове в Полша.
Ето няколко снимки за сравнение:
Тук е с ксенон Luxima H1 5000K:

а на следващите две снимки с Osram Night Brеaker + :

Като монтирам Plilips-а ще ги сравня с тези снимки тук!На живо ксенона свети по-силно, отколкото на снимките, явно обектива се лъже от тъмна-светла част.Фаровете на Пасата са Депо на три години,купувани чисто нови и с монтирано реле на късите.
П.П. Днес монтирахме на приятел на Ауди А3 нови фарове Депо стоковият модел, който е с лупи на късите и крушки Philips Extreme Vision 100%+. Тези дни ще го снимаме и него на същото място, за да видим разликите ...
Първите впечатления от фаровете Депо на Аудито с лупата на късите са, че основният поток светлина е в центъра и не се разпръсква ...но искам да ги сравним с тези снимки, за да се видят разликите, както във фаровете, така и в крушките