mironi86 написа:Виж в Косер имат гърнета задното в е порядъка на 70лв. средното към 40-50лв полски са алуминизирани, добри гърнета са
mironi86 написа:Виж в Косер имат гърнета задното в е порядъка на 70лв. средното към 40-50лв полски са алуминизирани, добри гърнета са
fill написа:Твойте гърнета трябва да са ф55, затова са толкова скъпи. Не слагай гърнета по тънки от ф55, да не ти се запуши колата.![]()
Средно гърне на Вито го купих за към 120 лв ново, задно сложих втора употреба ( мисля че 40 лв ми излезе ), това са цени за гърнета на ф55.
Средното гърне прогаря от горешината на газовете, затова не е добре да се купува втора употреба.
Най-добрия вариант е да вземеш гърнета на ф60 или ф63
Vonox_abd написа:fill написа:Твойте гърнета трябва да са ф55, затова са толкова скъпи. Не слагай гърнета по тънки от ф55, да не ти се запуши колата.![]()
Средно гърне на Вито го купих за към 120 лв ново, задно сложих втора употреба ( мисля че 40 лв ми излезе ), това са цени за гърнета на ф55.
Средното гърне прогаря от горешината на газовете, затова не е добре да се купува втора употреба.
Най-добрия вариант е да вземеш гърнета на ф60 или ф63
Е повярвай ми по добре да си купя 2ръка средно гърне от колкото дрънчащите гърнета на Вито! И гърнетата на Вито нямат средното гърне, ( голямото ) има само малките които са меко казано кофти!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта