MAYKI написа:Колега каква е играта с кулера Арл
Очиларка със стойки, кулер, маркучи, само че не е ясно дали пластмасовия маркуч който върви от кулера към егр-а няма да си пречи с помпата при ахф. Като дойде кита ще ъпдейтвам как върви поставянето

MAYKI написа:Колега каква е играта с кулера Арл
rabotnika написа:Ти добре си поръчал кулер маркучи скоби ама радиатор за климатика поръча ли а очиларка?а тръби за климатика а вентилатори?а на водното съединение горното нова надка за радиатора и ново съединение с скапачка за блока? Всичко което ти изброих е Задължително а нали не мислиш че пластмасовата тръба където отива към егра ще стане там какво ще правиш?
Aprilia написа:rabotnika написа:Ти добре си поръчал кулер маркучи скоби ама радиатор за климатика поръча ли а очиларка?а тръби за климатика а вентилатори?а на водното съединение горното нова надка за радиатора и ново съединение с скапачка за блока? Всичко което ти изброих е Задължително а нали не мислиш че пластмасовата тръба където отива към егра ще стане там какво ще правиш?
Горе съм написал де, очиларка да, перките ги имам налични, климатичен радиатор прочетох че не трябва, пластмасовата тръба тайно се надявах да стане ама после видях един арл и осъзнах май че няма да е, така или иначе съм решил да го направя ще го мъча.
MAYKI написа:Aprilia написа:rabotnika написа:Ти добре си поръчал кулер маркучи скоби ама радиатор за климатика поръча ли а очиларка?а тръби за климатика а вентилатори?а на водното съединение горното нова надка за радиатора и ново съединение с скапачка за блока? Всичко което ти изброих е Задължително а нали не мислиш че пластмасовата тръба където отива към егра ще стане там какво ще правиш?
Горе съм написал де, очиларка да, перките ги имам налични, климатичен радиатор прочетох че не трябва, пластмасовата тръба тайно се надявах да стане ама после видях един арл и осъзнах май че няма да е, така или иначе съм решил да го направя ще го мъча.
Коя пластмасова тръба колега
rabotnika написа:Много яко си се объркал климатичня радиатор е друг гаранция перките са дръги кулера е друг абе с две думи освен мотора всичко друго е различно от АСЗ
Supawiza написа:Май ще ти легне по-евтино да го направиш като мен.
Aprilia написа:Supawiza написа:Май ще ти легне по-евтино да го направиш като мен.
Това е план Б, ама до колкото помня ти беше с юби добавка ама заради кулера мина на р32 броня, аз искам да запазя оригиналната броня, за това минах на тоя вариант с арл-ския
crank666 написа:можеш да навреш този кулер, но махаш решетките на бронята.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта