Въпроси относно психотест за категория С
Въпроси относно психотест за категория С
Колеги ако някой скоро е ходил на такъв психо тест ще може ли да ми обясни горе доло какво представлява. Машината трудна ли е? Въпросите сложни ли са? Има ли психолог дето те разпитва или само тестове правиш. Общо взето трябва ли да се подготвям нещо или всичко е въпрос да попаднеш на добър психолог. 

-
- Автомобил: Polo Classic
- Двигател: AEX 1997
Re: Въпроси относно психотест за категория С
Колега,като цяло психотеста е на 2 части,като на първата ти дават листя,подобни на листовки и там има най-различни фигури,като след всяка решена идва по-трудна,като цяло фигурите не са нещо особено,не помня какво точно се искаше,защото 2009 бях на психо и съм ги забравил,помня че е доста объркано като цяло,също така има нещо като формуляр,в който има въпроси от сорта,дали има насилие в домашни условия,дали сте избухлив,как ще постъпите в определена ситуация и трябва максимално спокоен да се изкараш за да ги вземеш,абе с една дума "света вода ненапита" и след като си готов с тях,нз колко бяха на брой,но на машината,ще ти обяснят какво да правиш,пурво ти пускат различни сигнали,които се отнасят за педалите на краката и едновременно с това трябва да натискаш дадени бутони които присвткват.Това е като цяло,но нека някой,коийто е бил на скоро да сподели,че подробностите не ги помня.
Благодаря и това е нещо
. Значи няма как да се подготвя освен да се изкарвам много спокойна личност.

- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Трябва да лъжеш във въпросника че си най-спокойния човек на планетата, защото мене ми изкараха че съм бил много агресивен със склонност към убийство 

Golf_Diesel_ написа:Трябва да лъжеш във въпросника че си най-спокойния човек на планетата, защото мене ми изкараха че съм бил много агресивен със склонност към убийство

- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Първо има едни логически тестове, които са голяма шитня, после са личните въпроси и накрая машината.Машината е лесна, само трябва да си много внимателен и съсредоточен.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”